0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan prvi put u 2019. godini pred svojim navijačima, zanimljivi dueli u FA kupu

Objavljeno: 05.01.19 u 08:50

Ovu subotu, 5. januar, obeležiće regionalna košarka i inostrani fudbal.

Košarkaši Partizana će u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekati Mornar iz Bara u prvoj utakmici pred svojom publikom u 2019. godini. Crno-beli se nadaju osveti Baranima za poraz sa početka sezone, a susret počinje u 19 sati uz prenos na prvom kanalu TV ArenaSport.

Odmah nakon toga, na istom programu od 21 sat ići će prenos okršaja Mega Bemaksa i Cedevite, a od 23h će na SportKlubu 1 ljubitelji košarke moći da gledaju meč NBA lige između Šarlota Hornetsa i Denver Nagetsa.

Kada je reč o fudbalu, tu će dominirati engleski FA kup, gde ćemo na SportKlubu 1 od 13:30h gledati duel Mančester junajteda i Redinga, a potom od 16 sati okršaj Čelsija i Notingem Foresta.

Na istom kanalu u 18:30h će početi duel između Blekpula i Arsenala, a u to vreme na SportKlubu 3 igraće Njukasl i Blekburn.

U okviru španske Primere biće prenos utakmice Ueska – Betis od 20:45h na SportKlubu 1, a ove večeri počeće i plej-of u NFL šampionatu.

‘Vajld’ kard rundu od 22:35h će otvoriti Hjuston Teksansi i Indijanapolis Koltsi (SportKlub 3), a od 2:15h posle ponoći na SK 1 će igrati Dalas Kaubojsi i Sijetl Sihouksi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter