1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI ODLAZAK IZ HUMSKE: Dete kluba napustilo Partizan!

Objavljeno: 05.01.19 u 09:45

Nastupio je ove jeseni samo u Kupu protiv Kolubare, a pre godinu dana je došao iz Teleoptika kod trenera Miroslava Đukića.

Nije se izborio za veću minutažu Luka Cucin u Partizanu i odlučio je da posle godinu dana napusti Humsku. Prošle sezone u drugom delu posle dolaska iz Teleoptika, desni bek je odigrao nekoliko utakmica kod trenera Miroslava Đukića i zatim je usledila pauza zbog povrede.

Jesenas je samo nastupio u Kupu protiv Kolubare, pa je odlučio da promeni sredinu i ostaće u Superligi Srbije.

Defanzivac je postigao dogovor sa Spartakom iz Subotice i igraće za ‘plave golubove’ u 2019. godini. Ovo je prvi odlazak iz Partizana ove zime, a ostaje da se narednih dana vidi ko će još napustiti crno-bele.

Spominjalo se da će se posle raskida ugovora sa Grashopersom vratiti levi bek Nemanja Antonov, ali se od ovog angažmana odustalo bez obzira što je jos u magli transfer Ivana Obradovića, koji želi izgleda da do leta odradi ugovor u Anderlehtu.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

1 Komentara

  1. Sve sto vredi u klubu od dece koji su ceo zivot u klubu ce oterati jer nisi u kombinacijama i ocigledno da su ga oterali jer Ilijev Vazura i Bata nisu deo tala za ovog klinca

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter