0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Partizan v Crvena Zvezda Richmond Boakye (C) scores the goal near Svetozar Markovic (R) Beograd, 23.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

UDARNE VESTI DANA: Siti i Liverpul zahvatio ‘sindrom srpskog večitog derbija’, ‘trampa’ Zvezde i Partizana…

Objavljeno: 03.01.19 u 23:10

Treći dan 2019. godine obilovao je uzbuđenjima, a u nastavku teksta možete pročitati šta je obeležilo protekla 24 sata u svetu sporta.

U Engleskoj je viđena jedna scena koja je neodoljivo podsetila na pogodak Ričmonda Boaćija na 158. večitom derbiju.

Crno-beli su se nadali, ali od povratka bivšeg ljubimca navijača nema ništa, bar za sad. Mada bi mogao da stigne drugi povratnik, i to neočekivano.

Milan je poslao ponudu za Sergeja Milinković Savića.

Karijera bivše nade srpskog fudbala je u slobodnom padu, a za HotSport je u velikom intervjuu pričao bivši selektor Slavoljub Muslin.

Nenad Krstičić je stigao u Atinu, a skener kompletnog jesenjeg dela sezone možete pročitati ovde i za Crvenu zvezdu, ali i za Partizan.

Definitivno je odlučeno da vezista ostaje u Zvezdi, a košarkaš kog su mnogi povezivali sa crveno-belima je pojačao neočekivanu ekipu.

Mogli ste da pročitate i ekskluzivni intervju sa legedarnim vaterpolistom, Kristijano Ronaldo je opet začudio planetu, a posebno je bila interesantna informacija da bi mogla da usledi svojevrsna „trampa“ između beogradskih „večitih“, Crvene zvezde i Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter