1
Evropske lige

PRIMERA: Real potonuo, ‘okrzla’ ga ‘žuta podmornica’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.01.19 u 23:38

U odloženom meču 17. kola špankse Primere Viljareal i Real Madrid su na ‘El Madrigalu’ odigrali nerešeno 2:2 (1:2).

Mogao je ‘kraljevski klub’ da se vrati u borbu za titulu, ali ove sezone posrnuli Viljareal to nije dozvolio. ‘Žuta podrmornica’ je na svom terenu stigla do veoma važnog boda – 2:2.

Utakmica nije ni počela, a domaćin je poveo, igrao se 4. minutu kada je Čukuveze uposlio Kazorlu, a ovaj iskosa precizno šutirao za 1:0. Radost navijača na ‘El Madrigalu’ nije dugo trajala, Lukas je već u 7. minutu sjajno centrirao u peterac, a Benzema glavom pogodio za 1:1.

Viljareal se još nije opasuljio od primljenog gola, a dobio je još jedan. Igrao se 20 minut kada je Kros centrirao, a Varan glavom pogodio za preokret 1:2. U 33. minutu Real Madrid je postigao još jedan pogodak, Modrić je postigao gol, ali je on poništen zbog ofsajda.

U drugom delu igre Viljareal je krenuo ofanzivno, a u 71. minutu Alvaro je zamalo bio neprecizan. U 82. minutu spasa za Kurtou nije bilo. Fornals je sjajno centirao na drugu stativu, a Kazorla je loptu glavom samo spustio u mrežu za konačnih – 2:2.

Real Madrid tako ostaje četvrti na tabeli sa 30 osvojenih bodova, čak sedam manje od lidera Barselone. Ispred su i Atletiko sa 34 boda, to jest Sevilja sa 32 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter