Nije mnogo vremena prošlo od kako je Filip Đorđević sredinom juna (sada već) prošle godine potpisao za Kjevo, a tim iz Verone već pokušava da pronađe način da bez prevelike štete prekine trogodišnju saradnju.

Đorđević je u Kjevo stigao iz Lacija za 700.000 evra sa ciljem da bude predvodnik navale, ali će umesto toga već ove zime najverovatnije potražiti novu sredinu.


Naime, bivši reprezentativac Srbije je za “leteće magarce” zabeležio samo pet utakmica, za to vreme nije postigao gol, a kako je kuburio sa povredama, trener Domeniko Di Karlo ne želi da troši vreme na 31-godišnjeg nekadašnjeg napadača Crvene zvezde i Lacija, jer je malo verovatno da će se Đorđević vratiti u iole bolju formu.

On je za poslednje tri sezone u dresu Lacija i Kjeva odigrao nešto preko 600 minuta na 22 meča, nije upisao nijedan pogodak u šampionatu, a poslednji put je mrežu zatresao još u dresu Lacija, u pobedi nad Đenovom 4:2 u Kupu Italije 18. januara 2017. godine.

 

Poslednji pogodak u šampionatu Đorđević je postigao, verovali ili ne, 24. aprila 2016. godine, u porazu Lacija od Sampdorije 2:1!