1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Zvezda predstavila treće pojačanje! (VIDEO)

Objavljeno: 31.12.18 u 11:21

Poslednjeg dana 2018. godine Crvena zvezda je dovela i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku. Konkurenciju u napadu, kako je HotSport ranije najavio, pojačao je Dejan Vidić.

Vidić je na Marakanu stigao iz Zlatibora, a sa crveno-belima je potpisao ugovor na tri i po godine, tačnije do leta 2022. godine, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

– Dolazak u Crvenu zvezdu je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu. Svi znamo šta je Crvena zvezda, ne samo kod nas, već i u regionu. Naravno da sam prezadovoljan, trudiću se da na svakom treningu dam maksimum i opravdam ukazano poverenje uprave kluba, rekao je novi napadač crveno-belih nakon potpisanog ugovora.

Vidić je rođen 10. avgusta 1993. godine u Kragujevcu, a u „Ljutice Bogdana“ je stigao nakon Nemanje Milunovića i Miloša Vulića.

– Sama pomisao da sam na Marakani i da sam član Crvene zvezde ostavlja neopisiv utisak na mene. Tek ću za nekoliko dana doći sebi kada dodatno razmislim o svemu. Golovi su mi zaštitni znak kao i svakom napadaču, porede me sa Žigićem ali mislim da je još prerano za to. Svakako ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam to poređenje dobrim partijama.

Ovaj 25-godišnji napadač je u prvom delu takmičenja u Prvoj ligi Srbije postigao 16 golova, a imao je poruku za navijače:

– Poruka navijačima je da lepo provedu novogodišnje i božićne praznike, i želja mi je da u 2019. godini osvojim njihova srca i dobijem njihovo poverenje, zaključio je Vidić.

(Youtube/Crvena zvezda)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter