1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

JOŠ JEDNO REŠENJE: Ako ode Borjan novi golman stiže iz Italije!

Objavljeno: 30.12.18 u 09:52

Najrealnija opcija je da ovaj čuvar mreže u ‘Ljutice Bogdana’ stigne tek na leto, sve izvesniji odlazak Milana Borjana.

Danima u nazad se spominje da će doći do rastanka između Crvene zvezde i Milana Borjana ukoliko dođe ponuda koja se ne odbija, a crveno-beli su skovali „rezervni plan“. Pored Nikole Vasiljevića iz Radnika u fokusu je i Vanja Milinković – Savić, trenutno član SPAL-a. Mladi repezentativac Srbije i osvajač zlata na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu je član Torina i do leta je pozajmljen ekipi iz Ferare.

Srbin je ove sezone u Seriji A upisao nekoliko nastupa, ali želi kontinuitet na golu kao u Lehiji odakle je došao u Italiju. Realno je da ova priča sa šampionom Srbije se realizuje na leto, mada ima vremena za dogovor klubova tokom januara.

FOTO: STARSPORT

Ova misija nije po svaku cenu, pošto ima nade da Milan Borjan ne promeni klupske boje, a Milinković – Savić je kao veliki talenat svakako dobra investicija. Posle Vojvodine otišao je u Mančester junajted mada u Engleskoj nije dobio šansu, selidba u Poljsku se pokazala kao pun pogodak. Planovi Crvene zvezde su jasni i ostaje da se sačeka moguća realizacija…

0
0

1 Komentara

  1. Borjan treba da ode samo u slucaju ponude od 5 miliona, kao alternativa moze da se dovede Zeljko Brkic koji je slobodan igrac .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter