Čekajući zvaničnu ponudu u klubu još vagaju da li da puste čuvara mreže i jednog od najzaslužnijih igrača za uspon Crvene zvezde u poslednje dve sezone.

Letos, krajem avgusta Crvena zvezda je odbila da proda Milana Borjana za dva miliona evra, ali bi ovog januara za milion više mogao da usledi rastanak. 


Jedan od najboljih golmana grupne faze Lige šampiona nalazi se na meti nekoliko klubova, i dok se čeka zvanična ponuda koja se ne odbija (oko tri miliona evra) u klubu vagaju šta je sledeći potez. Ako dobiju šta žele, kako HotSport saznaje rastanak je neminovan, ili slede pregovori oko povećanja plate i produžetka saradnje.

Jasno je da reprezentaitvac Kanade predstavlja temelj tima Vladana Milojevića, ali je sada možta trenutak da svi profitiraju. Prevashodno se čeka poziv iz Evrope. Gentu treba golman nakon odlaska Kalinića Aston Vilu, a konačna odluka će biti poznata u narednih par dana.

Ako se slože kockice, biće dobro, a Zvezda se sprema da kupi Nikolu Vasiljevića iz Radnika ukoliko Borjan spakuje kofere.  Golman je na raskrsnici, nakon što je nosio dres Sivasa, Ludogoreca i Korone.