0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOK GA PARTIZAN ČEKA: Ivan Obradović izjavom razočarao navijače kluba iz Humske

Objavljeno: 29.12.18 u 15:42

Uprava kluba iz Humske nameravala je da angažuje levog beka.

Međutim, nekadašnji reprezentativac po svemu sudeći se neće još vraćati u domovinu.

Pored toga što je prteklih šest meseci bio u veoma lošoj situaciji u svom Anderlehtu, Ivan Obradović se nada da će ostati u Beligiji. Ako se ne izbori za minuta u ‘kraljevskom klubu’ možda šansu za sebe pronađe u Standardu ili Lokerenu.

– Nadam se novoj prilici u Anderlehtu posle Nove godine. Zapravo, od kako je otišao Hein Van Hezenbruk sanjam budućnost u klubu iz Brisela i se nadam se da će sportski direktor Frank Arnesen i budući šef stručnog štaba verovati u mene. Ni ostali čelnici nisu isključili povratak, ali se u fudbalu sve brzo promeni, za noć, rekao je Obradović za belgijske medije, pa je prokomentarisao mogućnost da pojača Lokeren.

– Uz svo dužno poštovanje, Lokeren bi mi bio tri koraka nazad karijeri.

FOTO: STARSPORT

Partizan je odavno iskazao zainteresovanost da ovog momka vrat u svoje redove.

– Imam još šest meseci ugovora ovde, a sa ljudima iz Partizana sam u kontaktu od septembra. Zahvaljujem im se na toj želji da me dovedu, ali moraju da budu strpljivi. Primarno mi je da vidim kakva će situacija biti u Anderlahtu, a onda ću razmatrati druge ponude, poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter