0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPISAK ŽELJA: Superligaš se ozbiljno pojačava, stiže još jedan bivši igrač Zvezde

Objavljeno: 28.12.18 u 20:55

Postoji obostrani interes, a ostaje da igrač dogovori sporazumni raskid sa Olimpijom početkom januara.

Izgleda da se „zmajevi“ ozbiljno spremaju za rekonstrukciju ekipe posle blede jeseni, a za bolji drugi deo pikirali su nekoliko pojačanja.

Kako saznaje HotSport otvoreni su razgovori sa Danijelom Avramovskim, koji je tokom karijere igrao za Crvenu zvezdu, OFK Beograd i Vojvodinu i trenutno je član Olimpije. Nije imao zapaženu minutažu u redovima šampiona Slovenije i šest meseci pre isteka ugovora aktuelna je selidba u redove Voždovca.

Početkom januara se očekuje da „zmajčeki“ naprave sporazum sa potencijalnim reprezentativcem Makedonije i da se vezista kao slobodan igrač preseli u novu ekipu. Voždovac je već angažovao Predraga Sikimića, koji se posle četiri godine i igranja u Zvezdi i Atirau vraća na mesto uspeha da završi karijeru i zatim dobije ulogu u klubu. Nekoliko igrača je otišlo na pozajmicu, a četvorica su dobila ‘zeleno svetlo’ za izbor ekipe.

FOTO: STARSSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter