Poslednjih dana dosta toga dešava se u Ljutice Bogdana.

Pre odlaska na odmor igrač je poručio da ne želi da menja klub, a ostaje da se vidi hoće li posle priprema imati veću minutažu kod trenera Milojevića.


Nije Džonotan Kafu pokazao ni delić kvaliteta od dolaska u avgustu iz Bordoa, ali ‘karioka’ ruku na srce nije ni imao veliku minutažu i vremena da se uklopi, a u jeku takmičenja na tri fronta bio je pod kaznom. Kako saznaje HotSport saradnja će se nastaviti do isteka pozajmice 30. juna. Brazilac je pre odlaska na odmor poručio da ne želi u januaru da menja klub i da dolazi na prozivku 10. januara.

Odlučeno je da Kafu dobije novu šansu i dokaže se sa ima mesta u crveno-beloj ekipi, a testovi u Antaliji (pet mečeva) otkloniće dileme da li se bivši as Ludogoreca vratio u formu, kao kada je rešavao mečeve u dresu šampiona Bugarske u trci za trofeje. Cilj Zvezde je dupla kruna tako da će možda imati još jednog aduta od sredine februara.

FOTO: STARSPORT

Plan je da pojedinci odu i da na okupu ostane 22 igrača i golmani, što je sasvim dovoljan takmičaraki pogon za planove u narednoj polusezoni.