0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UGOVOR JE JAK: Partizan niko nije zvao, ‘pojačanje’ ostaje u Izraelu!

Objavljeno: 26.12.18 u 09:44

Crno-beli ne žele da vide reprezentativca Gvineje bar do juna, a tada sledi teži deo posla, negde ga ‘uvaliti’.

Spominjalo se da su u Makabiju iz Haife razočarani učinkom Sejdube Sume, koji je pozajmljen početkom septembra od Partizana i da žele da reprezentativca Gvineje već u januaru vrate za Beograd. Spekulisalo se o tome da Izraelci žele vezistu da vrate u Humsku, ali su crno-beli napravili dobar ugovor po kom igrač mora da ostane u Makabiju bar do juna. Kako saznaje HotSport, niko nije kontaktirao Partizan na ovu temu, pošto je sve precizirano i Sejduba Suma može da se vrati na kraju šampionata ukoliko ne žele da ga otkupe iz Makabija, što je iz sadašnje perspektive malo realno. Njihovo pravo je da kazne igrača ako ne želi da trenira i da ne bude deo takmičarske ekipe, ali preuzete plate su njihova obaveza do juna 2019. godine, kada bi Partizan trebalo da isplati dugovanja reprezentativcu Gvineje.

Izgleda da na kraju Sejdubi Sumi prija samo Slovačka i Slovan iz Bratislave, gde je proveo najviše vremena od dolaska u Evropu i imao je zapažen učinak. U Partizanu i Makabiju nije uspeo, a ugovor sa crno-belima ima do juna 2020. godine i verovatno će srpski klub zbog visoke plate pokušati da ga negde ‘uvali’.

Sejduba Suma je u dresu Partizana odigrao 26 utakmica i postigao je tri gola. Za Makabi iz Haife je odigrao svega četiri utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter