1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JELENA KARLEUŠA: Duško mi je poručio ‘Ime Mladena Krstajića da mi nikad nisi izgovorila’! (VIDEO)

Objavljeno: 26.12.18 u 14:07

Da odnosi selektora Mladena Krstajića i reprezentativca Srbije Duška Tošića nisu na najboljem nivou moglo se naslutiti, ali sada je to jasno.

Posle gola Đerdana Šaćirija postignutog Srbiji na Svetskom prvenstvu u Rusiji i pobede Švajcarske svoje mesto u timu ‘orlova’ izgubio je štoper Duško Tošić. Protiv Brazila defanzivca Guangžu R&F nije bilo u sastavu selekcije Srbije, a da odnos između iskusnog centralnog beka i selektora Mladena Krstajića nije dobar potvrdia je supruga fudbalera Jelena Karleuša.

Ona je u emisji ‘Amidži šou’ u jednoj igrici dobila pitanje koga bi volela na jedan dan da vidi u svojoj koži. Jedan od ponuđenih odgovora bio je selektor Srbije Mladen Krstajić. Evo šta je Jelena Karleuša rekla:

– Duško mi je zabranio da pričam o Mladenu Krstajiću. „Nikad više da mu nisi izgovorila ime“ rekao mi je. Neću u kožu Mladena Krstajića, jer bi onda on mogao da uđe u moju, i njemu ne bi bilo lako – rekla je srpska folk diva.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter