0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POKAZATELJ KOLIKO JE ‘SPOR’ DAN: Nejmar nezadovoljan, Nejmar u Barseloni, Nejmar…

Objavljeno: 25.12.18 u 21:07

Na dan kad katolici proslavljaju Božić sportskih dešavanja nema previše, pa novinari širom sveta koji su na ovaj dan dežurni moraju na razne načine da se dovijaju kako bi imali kakav-takav sadržaj.

Tako je španski dnevni list „As“ danas preneo tvrdnju anonimnog izvora da je „Nejmar rekao čelnicima Barselone, sa kojima se čuje skoro svakog dana, kako sanja o povratku u glavni grad Španije“.

Problem bi, doduše, mogla da predstavlja „izlazna“ klauzula, pa tako od transfera u januaru neće biti ništa. Ni na leto. Ni za tačno godinu dana. Ali zato u junu 2020… ako je verovati neimenovanim izvorima kluba, „ima sve da pršti“.

– Nejmar uvek svrati do svlačionice Barselone. Šteta što je otišao jer je imao sve. Pitanje je kako bi reagovali igrači na njegov povratak, dodao je dotični „izvor“, uz završnu informaciju – Brazilca zove i Real, ali on po svaku cenu želi nazad u Barselonu.

Dakle, „vežite se“, imamo već prvu „bombu“ za leto 2020. godine!

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter