0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO JANKOVIĆ: Povreda neće biti problem za mogući odlazak iz Partizana!

Objavljeno: 25.12.18 u 19:00

Krilni napadač Partizana Marko Janković operisan je u Nemačkoj i nada se da je problem sa trbušnim mišićem sada prošlost.

Nije ovo bila polusezona Marka Jankovića za pamćenje, a jedan od problema je sigurno povreda trbušnog mišića koja je mučila reprezentativca Crne Gore. Posle zahvata u Minhenu problem bi trebalo da je rešen, a prvi put se oglasio i sam fudbaler Partizana.

– Operacija je odavno bila potrebna, igrao sam pod injekcijama. To je povreda koja zahteva mirovanje, a ja sam igrao sa malo ili nimalo treninga u toku radne sedmice. Pokušao sam da da mirovanjem i vežbama popravim situaciju, ali nisam uspeo. Operisan sam u Minhenu i sada predstoji oporavak. Već mi je bolje, za nekoliko dana skidan konce, onda idem korak po korak – rekao je za ‘Vijesti’, Marko Janković.

Repretentativac Crne Gore smatra da ga povreda neće omesti u ostvarenju transfera ako ga kojim slučajem tokom zime neko iz inostranstva poželi u svojim redovima.

– Trebalo bi da budem spreman za šest nedelja. Transfer? Videćemo, ne verujem da bi povreda mogla nešto da poremeti ako me je neko pratio i zadovoljan je onim što je video. Operacija koju sam imao nije opasna, mnogo igrača je u posljednje vreme prošlo kroz to i uspešno su se vratili na teren.

Govorio je Marko Janković i o poziciji Partizana posle pola trke u srpskom prvenstvu.

– Niko nije zadovoljan pozicijom na kojoj se trenutno nalazimo. Prošao sam sve kategorije Partizana i znam šta se u Humskoj traži, da se priznaje samo prvo mesto. Moramo da se popravimo jer smo i te kako i mi „zaslužni“ što smo tu gde jesmo. Svojim partijama sam delimično zadovoljan jer kada ne ide klubu, onda je sve drugačije. Imao sam dosta dobrih utakmica, ali uvek može bolje – rekao je Janković za ‘Vijesti’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter