0
Fudbal

HUMANOST NA DELU: Banjica i Konjarnik pobedili za bebice (FOTO)

Objavljeno: 25.12.18 u 18:00

Humanitarni futsal meč između Banjice i Konjarnika odigran je u subotu, a prihod od prodatih ulaznica već danas je prosleđen porodilištima u Beogradu.

Odlučili su da godinu i polusezonu zaokruže na najlepši mogući način, tako što će pomoći porodilištima. U Sportskom centru ‘Voždvovac’ na Banjici odigran je humanitarni meč u kom je Banjica sa 5:3 savladala Konjarnik. Ipak, rezultat je bio u drugom planu, jer su u subotu uveče pobedile bede.

Na tribinama dvorane na Banjici skupilo se neštvo više od 600 ljudi. Cena karte bila je simboločna 100 dinara, a zarada je već danas uplaćena porodilištima. Tačna cifra bila je 115 hiljada dinara, jer je bilo i ljudi širokog srca koji su pomogli akciju dva futsal kluba.

Koliko danas novac je uplaćen na račune porodilišta ‘Narodni front’ i ‘GAK’. Novac su uručili sportski direktor Banjice Milan Grahovac i predstavnik Konjarnika Uglješa Ilić.

Nadamo se da će i ostali klubovi se ugledati na Banjicu i Konjarnik i sledeći put se priključiti akciji kojom pomažemo našim najmlađim sugrađanima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter