0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda pronašla Borjanovog naslednika! ‘Pod lupom’ napadač sa ozbiljnim brojkama

Objavljeno: 25.12.18 u 10:45

Klubovi su postigli dogovor i očekuje se realizacija posla u narednim danima, a pod lupom je i domaći napadac, koji bi od leta trebalo da pređe u tabor crveno-belih.

Jasno je da po povučenom potezu i dolasku Miloša Vulića iz Napretka Crvena zvezda misli na budućnost, a još jedan igrač je na korak od selidbe na stadion ‘Rajko Mitić’.

Kako saznaje HotSport crveno-beli su pronašli naslednika za Milana Borjana i Zorana Popovića, a uskoro dolazi Nikola Vasiljević (22) mladi čuvar mreže Radnika iz Surdulice.

Klubovi su postigli dogovor i očekuje se realizacija da momak visok 202 centimetra postane zvanično član šampiona Srbije.

Učinkom u ekipi sa juga Srbije Vasiljević je na sebe skrenuo pažnju, a dva puta se tokom takmičenja u Ligi nacija našao na spisku selektora Mladena Krstajića. Tako će čuvar mreže selidbom u Beograd napraviti novi korak u karijeri.

FOTO: STARSPORT

Zvezda je na domaćem tržistu upisala i napadača Dejana Vidića (visok 197 centimetra) koji može da nasledi Milana Pavkova.

Načelno je blizu dogovor sa ekipom Zlatibora da napadač ostane do leta i onda pređe, jer je na 16 mečeva postigao deset pogodaka. Ipak, ostaje da se i ovaj projekat polako privede kraju.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter