2
ATP

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ: Mnogi sportisti imaju dva lica, a Nole je onakav kakvog ga vidite na TV-u!

Objavljeno: 23.12.18 u 19:25

Jedan od najboljih i najkonroverznijih napadača sveta Zlatan Ibrahimović govorio je o najboljem srpskom sportisti svih vremena.

Od kada su se upoznali na mastersu u Parizu 2013. godine kada je Zlatan Ibrahimović igrao za PSŽ, Novak Đoković i on su dobri prijatelji.

– Često se čujemo, mi smo dobri prijatelji. Pratimo jedan drugoga šta radimo i kakve uspehe beležimo. Srećan sam zbog svega što je Novak uradio u prethodnoj godini, posle teške povrede uspeo je da se vrati u bude svetski broj ‘jedan’ – rekao je Ibrakadabra.

Šveđanin je istakao da se Novak ne folira i da je onakav kakav je na TV-u i u privatnom životu.

– On je sjajan tip. On je ista osoba kakvu vidite na televiziji i u privatnom životu. Neki sportisti imaju jedno lice za javnost pred kamerama a drugo u stvarnom životu, a Nole je uvek isti i to mi se mnogo dopada kod njega.

Zlatan je otkrio i da su njegova deca oduševljena Novakom Đokovićem.

– Moji klinci ne igraju tenis, bave se fudbalom i borilačkim veštinama, ali su oduševljeni Đokovićem. Bili su veoma srećni kada su ga upoznali.

Ibrahimović nije dobar sa reketom u rukama.

– Radije udaram loptu nogom nego rukom. To dobro radim, tako da ću ostati čvrsto na zemlji – zaključio je napadač LA Galaksija.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter