8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Gužva’ u odbrani Zvezde posle dolaska Milunovića, štoper ponovo odlazi iz Evrope

Objavljeno: 23.12.18 u 10:29

Defanzivac u drugom delu sezone neće nositi crveno-beli dres, a ostaje još da se definišu sitnice pre rastanka.

Dolaskom Nemanje Milunovića postalo je jasno da Crvena zvezda u nastavku sezone neće da računa na Rašida Sumailu, a kako saznaje HotSport već je odrađen veliki deo posala oko raskida pozajmice i povratka Ganjanina u Kuvajt.

Klub Al Kadisija je prihvatio nazad štopera za koga je šampion letos izdvojio 200.000 evra i na pojedinim mečevima se videlo da stranac ne pravi razliku. U jakoj konkurenciji štoper se nije izborio za veliku minutažu, a dva puta je postigao autogol, što je samo jedan od dokaza da se nije snašao u Srbiji.

Obavljeni su razgovori sa Sumailom, koji je svestan da nema mesta u Zvezdi i početkom januara ostaje da se sve reši papirološki i ako bude po planu igrač neće doći na prozivku 9. januara. Ovakav rasplet je očekivan i crveno-beli hoće po svaku cenu da smanje takmičarski pogon za obaveze u prvih pet meseci 2019. godine.

FOTO: STARSPORT
0
0

8 Komentara

    • Plavi Safir sa različitim nickovima nam stalno objašnjava da fudbal zna mnogo bolje od Mrkele i Miloja i da bi on sa Zvezdom osvojio LŠ.Pogotovo što bi igrače birao težinom lige a i kluba i dovodio nam pojačanja iz Engleske, Španije, Bajerna, Bordoa,Marseja, Lacija i Milana.

      0
      0
      Odgovori
      • „Stari zvezdaš, prdi lude i ne zna da smo zauzeli poslednje mesto u grupnoj fazi LŠ, uz katastrofalnu gol-razliku od 5:17! Ovo je bruka za Zvezdu, jer mi smo nekadašnji pobednici LŠ i prvaci sveta! Nismo mi tamo neki građanski nogometni klub sa Topčidera! Zato pođi na njihove vesti i piši i dalje pod lažnim imenom veličajući Milojevića i Mrkelu! Vodi ih sa sobom!

        0
        0
        Odgovori
    • Ti majstore, pod kodnim imenom „Kako“, kao da radiš za „čuvenu“ agenciju za kupo-prodaju fudbalera iz savana Afrike „IP Consulting“, vlasništvo menadžera Ivice Pavlovića, čoveka sa sudskim pedigreom, inače ekskluzivca ovih afro-fanatika koji srljaju i vode Zvezdu! Oni samo preko Ivice Pavlovića dovode „kapitalce“ iz Afrike, i to na osnovu časne reči i SMS poruka zato su „kapitalci“ potpuno neupotrebljivi, odnosno nisu za Evropu, što je pokazala i grupna faza LŠ! Ovaj tvoj kandidat za „kapitalca“ Sumaila, nema osećaj za orijentaciju, isti je Frimpong, već se u svom šesnaestercu oseća kao da je u ledenoj dvorani hokejaškog kluba! Inače tvoja visprena konstatacija da je on reprezentativac Gane ima istu snagu kao da si za nekoga rekao da je taj reprezentativac Kosova!

      0
      0
      Odgovori
  1. U pogledu Sumaile nije kriv ovaj Ganac što se nije snašao, već odgovorni u Zvezdi, koji su doveli Sumailu kao rezervistu iz tima f.c. Al Kadisija, iz katarske 96-te lige sveta po standardima FIFA! Hoću profesionalan, što se kaže esnafski odgovor kako je moguće očekivati da jedan rezervista iz 96-e lige sveta igra u bilo kom klubu u Evropi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter