2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRIČE U PRAZNO: Boaći ne može da ode iz Zvezde do leta, evo i razloga…

Objavljeno: 19.12.18 u 18:05

Govorio je Ričmond Boaći za medije u Gani da bi uskoro mogao u Englesku, ali je to kasnije demantovao, a to ne dozvoljavaju ni propisi.

Ričmond Boaći se krajem avgusta vratio u Crvenu zvezdu koja je otkupila njegov ugovor od Đangsu Suninga. Ipak, od povratka na naš najveći stadion napadač iz Gane se nije naigrao fudbala, a razlog tome bile su povrede. To nije sprečilo medije u domovini fudbalera da pišu kako će on već ove zime napustiti Beograd i preseliti se u Premijer ligu.

Od toga nema ništa, razlog je jasan, pravila FIFA. Ono glasi da jedan igrač u sezoni ne može da igra u više od dva kluba. Naime, Ričmond Boaći je u avgustu stigao u Crvenu zvezdu, a kako je u julu i avgustu nosio dres Đangsua to mu se računa kao boravak u jednom klubu. Srpski šampion je drugi klub.

To znači da će Ričmond Boaći sigurno ostati do leta, a najverovatnije i duže, jer ga Crvena zvezda neće prodati pre kraja evropskih kvalfikacija.

0
0

2 Komentara

  1. Ko je taj veleum iz ovog zvezdinog tima afro-fanatika koji je odlučio da dovede Boaćija, rezervistu iz kineske 76. lige sveta! Ovo je katastrofa!

    0
    0
    Odgovori
  2. Verujem da je Boaći sve dogovorio sa Liverpulom, posle utakmice u Beogradu! On se seli u Liverpul i brinuće se o rekvizitima za trening! Oni takvih stručnjaka nemaju u Engleskoj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter