0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOSANOVIĆ O LALATOVIĆU: On je dobro dete i izviniće se – mora da vodi računa, jer je javna ličnost…

Objavljeno: 18.12.18 u 14:18

Bilo je burno na konferenciji za novinare nakon poslednjeg meča u jesenjem delu Superlige Srbije.

Ekipa Radničkog iz Niša savladala je domaći Napredak.

Ipak, ono što je bacilo mrlju na čitav meč desilo se na konferenciji za medije. Trener Radničkog Nenad Lalatović sukobio se sa čovekom koji je ušao u salu namenjenu novinarima, a potom i sa portparolkom domaćeg tima. Povodom svega što se sinoće dešavalao oglasio se trener Napretka Milorad Kosanović, koji je i sam nedavno bio deo skandala, koji se takođe dogodio na konferenciji za medije.

– To su momenti kada je i tenzija još uvek prisutna, svako neko iskakanje iz nekog normalnog programa izaziva reakciju. Neko to podnese lakše, neko teže, ali mislim da ne treba praviti famu. Snimano je uživo pa deluje tako, ali nije bilo tako strašno kao što možda deluje, rekao je Kosanović za ‘Blic‘.

FOTO: STARSPORT

Iskusni stručnjak kaže da je pokušao da smiri mlađeg kolegu.

– Pa on je pod tenzijom dečko stalno, a teško to kontroliše. Kad mene nije poslušao, onda znam kako mu je bilo, jer mene i poštuje i voli. Ja sam probao da ga smirim, međutim, nije reagovao uopšte. Slažem se, nije lepo, nije pristojno, nije u redu, ali mislim da će se izviniti, sigurno mu je žalije nego svima nama.

Za kraj Kosanović je istakao da je Lalatović dobar čovek i da se nada da će se sve smiriti.

– On jeste impulsivan, ali je dobro dete, dobar čovek, izviniće se… Pa, i ako bude nekih sankcija, sve treba smiriti i ne treba praviti pompu oko toga. Mora da vodi više računa jer je javna ličnost, ali kako to bude kada mu dođe situacija gde je puls preko 100? Ipak, na kraju, zašto je došlo do toga, to je pitanje za neko drugo vreme, rekao je Kosanović.

(VIDEO:YouTube/Destr0yer)

Oba kluba sinoć su se oglasila saopštenjima, a poslednju reč oko svega što se dogodilo daće Disciplinska komisija FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter