2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FS SRBIJE IZABRAO NAJBOLJE: Aleksandar Mitrović i Vladan Milojević laureati (FOTOGALERIJA)

Objavljeno: 17.12.18 u 14:00

Fudbalski savez Srbije je priredio novogodišnju svečanost u hotelu ‘Kraun Plaza’ na kojoj su dodeljene nagrada za najboljeg fudbalera i trenera u Srbiji.

Uspešna godina za srpski fudbal je iza nas. Reprezentacija Srbije bila je učesnik Mondijala u Rusiji gde je uz malo sreće i pravednije suđenje mogla do nokaut faze. Kasnije je ‘A’ tim uspeo da osvoji grupu u Ligi nacija i napravi veliki korak ka Evropskom prvenstvu. Mlada reprezentacija Srbije će u 2019. godini biti učesnik kontinentalnog prvenstva, a takođe to će biti i kvlafikacioni turnir za Olimpijske igre.

Kada je reč o klupskom fudbalu Partizan i Crvena zvezda su prezimili u Evropi, a crveno-beli su tokom leta i jeseni otišli korak dalje i igrali u Ligi šampiona. Crvena zvezda je osvojila titulu prvaka, dok je crno-belima pripao Kup.

Zbog toga je za najboljeg trenera u Srbiji po drugi put zaredom proglašen šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević. Za najboljeg fudbalera ko drugi no najbolji strelac Lige nacija i čovek koji je preporodio Fulam i doveo ga do Premijer lige napadač Aleksandar Mitović.

Okupljenima se pre dodele laskavih priznanja obratio prvi čovek FS Srbije Slaviša Kokeza:

Evo kako je to danas izgledalo u hotelu ‘Kraun Plaza’:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iz ‘Kraun Plaze’: Nikola Martać

0
0

2 Komentara

  1. Što se tiče osvojenog prvenstva Srbije, svaki trener, pa i Milojević, koji ga osvoji može da bude „Trener Godine“! Da li je Milojević trener godine zbog toga što je sa Zvezdom u ovogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, zauzeo „odlično“ zadnje mesto i što je ostvario istorijsku negativnu gol razliku od 5:17?! Satirični esej „Pohvala ludosti“, iz 16. veka, od Erazma Roterdamskog, je i danas aktuelan!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si geo jedne od frakcije 1250 navijača malog kluba.Milojević je uzeo 4 boda u ovoj grupi i to je ponos svakogv realnog navijača i očaj isto tako realnog frakcijaša.Fudbal se igra od postanka do danas za bodove i MI SMO SRPSKI REKORDERI po istim.Gol razlikom se bave zaludki ili gečica, pa koliko puta pred kraj i golman krene napred jer hoće sve ili ništa jer je 0 bodova koliko vi uzeste u zadnjem učešću NIŠTA, 1 bod NEŠTO, a 3 SVE.Mene itgubiti sa 1-0 pred kraj mnogo rteže nego i 8-0-Inače ISTINE RADI, daleko smo od negativnih rekorda, NITI IMAMO NAJVEĆI PORAZ, NITI NAJGORU GOL.RAZLIKU.bATE -22, DINAMO zg (onaj što vas zi gu) -19, pa -17, KLegija Varšava je primio 24 itdddd.Pa i u ovoj nsezoni mi smo 27-ma EKIPA LŠ.Moguće da je Đuka najbolji jer izgubiste od Beše 3-0.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter