Umesto da već danas odu na odmore, fudbaleri u Srbiji će i danas gledati u nebo sa nadaom da će im sneg dozvoliti da odigraju poslednje kolo.

Zatrpao je sneg Srbiju. Zaustavio je ‘bubamaru’ širom zemlje, sem u Surdulici, a izazvao je i pravi kolaps u kom je Partizan najavio da će istupiti iz lige ako se njegov meč sa Mačvom odigran u petak po pravoj mećavi ne ponovi. Zajednica Superlige za to ne želi ni da čuje i poručuje da će se fudbal u Srbiji sutra igrati, ali…


Konačnu odluku doneće snežni oblaci iznad naše zemlje. Večeras je sneg prestao da pada, mada se u jutarnjim časovima očekuju nove pahuljice, ali nešto slabijeg inteziteta. Sneg bi trebalo da prestane da pada oko 12 časova. To znači da ako radnici na održavanju stadiona odrade svoj posao od 13 časova se može na terene. U tom terminu igraće Spartak – Voždovac, Mladost Lučani – Rad i Zemun-Dinamo Vranje.

Dva sata kasnije počeće dueli Vojvodina-Proleter i Čukarički-Crvena zvezda. Napredak i Radnički iz Niša na teren će od 19 časova. Nadamo se da će sneg imati milosti prema fudbalerima, koji jedva čekaju raspust posle naporne polusezone.