Nakon sinoćnje izjave pitanje je da li će Mirković ostati na klupi.

Rukovodstvo želi da stručni štab u istom sastavu nastavi drugi deo sezone, a ostaje da se sačeka krajnji rasplet u Humskoj.


Rastanak Partizana sa Zoranom Mirkovićem ili nastavak zajedno u 2019. godini!? Epilog treba da bude poznat vrlo brzo, a kako saznaje HotSport aktuelni šef stručnog štaba je blizu konačne odluke da napusti kormilo, što nije samo posledica remija sa Mačvom već se ‘šuškalo’ tokom novembra da razmišlja da se povuče. Ima svoje razloge popularni Bata, koji su ga doveli na ovaj potez zbog kojeg je u Humskoj uključen alarm, a uprava želi da bivši prvotimac nastavi sa poslom i u drugom delu sezone.

FOTO: STARSPORT

Predstoji radni sastanak između dve strane posle završenog jesenjeg dela, što je uobičajeno kao analiza, ali izgleda da će jedna od tema biti ostanak Mirkovića i njegovog pomoćnika Gordana Petrića. Cilj je jasan da se zajednička misija nastavi i da ne dolazi do promena na klupi već u igračkom kadru, što je evidentno mesecima u nazad. Konačan rasplet treba sačekati, mada je Mirković poznat kao čovek od reči, koji se drži do svojih principa po svaku cenu.