Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je direktoru Superlige Srbije Vladimiru Bulatoviću i objasnio u čemu je problem.

Crno-beli su FS Srbije i Superligi Srbije dali rok od 48 sati, ako se ne ponovi utakmica sa Mačvom osvajač Kupa Srbije je spreman da istupi iz lige. To bi svakako bio presedan ne samo u našem fudbalu, već svetskom.


Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je direktoru Superlige Srbije Vladimiru Bulatoviću i istakao da ‘parni valjak’ niko ništa juče nije pitao.

– Apsolutna je laž da je bilo koga iz Partizana neko nešto pitao o početku utakmice. Niko nas ništa nije pitao. Odluka o početku utakmice je isključivo na delegatu. I nije u redu da se u javnosti šire neistine, da se laže, kad je jasno da je utakmica odigrana u neregularnim uslovima – rekao je Miloš Vazura za ‘Mocartsport’.

On dodaje da je Partizan na poluvremenu tražio da se utakmica prekine zbog neregularnih uslova za igru.

– Po propisima smo imali pravo na to do 73. minuta, uslovi za igru su bili ne bolji, nego i gori nego danas. Ali sudija je rekao da ga prekid utakmice ne zanima, a već u 20. minutu je tražio da se čiste linije.

Potom je Miloš Vazura istakao da mu je Vladimir Bulatović obećao da će se ostali mečevi poslednjeg jesenjeg kola odigrati danas.

– Ne bih se ni bunio sada da su sve današnje utakmice odigrane – zaključio je Vazura.