4
Domaći fudbal

MILOŠ VAZURA: Niko nas ništa pitao nije, ne bih se bunio da su ostali igrali danas!

Objavljeno: 15.12.18 u 18:49

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je direktoru Superlige Srbije Vladimiru Bulatoviću i objasnio u čemu je problem.

Crno-beli su FS Srbije i Superligi Srbije dali rok od 48 sati, ako se ne ponovi utakmica sa Mačvom osvajač Kupa Srbije je spreman da istupi iz lige. To bi svakako bio presedan ne samo u našem fudbalu, već svetskom.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura odgovorio je direktoru Superlige Srbije Vladimiru Bulatoviću i istakao da ‘parni valjak’ niko ništa juče nije pitao.

– Apsolutna je laž da je bilo koga iz Partizana neko nešto pitao o početku utakmice. Niko nas ništa nije pitao. Odluka o početku utakmice je isključivo na delegatu. I nije u redu da se u javnosti šire neistine, da se laže, kad je jasno da je utakmica odigrana u neregularnim uslovima – rekao je Miloš Vazura za ‘Mocartsport’.

On dodaje da je Partizan na poluvremenu tražio da se utakmica prekine zbog neregularnih uslova za igru.

– Po propisima smo imali pravo na to do 73. minuta, uslovi za igru su bili ne bolji, nego i gori nego danas. Ali sudija je rekao da ga prekid utakmice ne zanima, a već u 20. minutu je tražio da se čiste linije.

Potom je Miloš Vazura istakao da mu je Vladimir Bulatović obećao da će se ostali mečevi poslednjeg jesenjeg kola odigrati danas.

– Ne bih se ni bunio sada da su sve današnje utakmice odigrane – zaključio je Vazura.

0
0

4 Komentara

  1. A cek, Vazura te pitam ja nesto… Pa sto Macva ne trazi da se ponovi utakmica, gde su oni? oces da se ponovi da bi sakrio to sto radite sa Partizanom, da opravdate lose rezultate… Ja sam Zvezdas ali treba bre da vas je sramota, i PFC je trebao biti jak klub sad kad i Zvezda, al tebi supalj dzep izgleda

    0
    0
    Odgovori
  2. Laze ko pas ovaj Vezura najjace od svega je sto je komentator Arene sport pre pocetka utakmice rekao da su igraci insistirali da se odigra utakmica jer su vec rezervisali odmor i putovanja i ne bi im odgovaralo da se odlozi utakmica za nekoliko dana. Teske lazovcine manipulatori nego kod njih je jos Toletov duh prisutan kao fantom u opeti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter