1
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Oni će igrati u nokaut fazi, Dinamo povlašćen u žrebu

Objavljeno: 14.12.18 u 00:10

Poznati su svi učesnici šesnaestine finala Lige Evrope, evo koja su 32 tima prezimila u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Nažalost, za razliku od pre 12 meseci kada su dva srpska predstavnika bila u žrebu za šesnaestinu finala Lige Evrope, sada nemamo nijednog. Nažalost, Spartak iz Subotice i Radnički iz Niša su takmičenje završili u kvlafikacijama, dok je Partizan eliminisan u plej-ofu. Crvena zvezda nije uspela kroz Ligu šampiona da se u ‘grupi smrti’ domogne trećem mesta koje vodi u drugo po jačini takmičenje.

Ipak, bivša SFR Jugoslavija imaće svog predstavnika. To je sad hrvatski Dinamo iz Zagreba. ‘Modri’ su napravili senzaciju i osvojili prvo mesto u grupi, te će tokom žreba za šesnaestinu finala biti povlašćeni. To znači da im rivali mogu biti Cirih, Seltik, Slavija Prag, Fenerbahče, Sporting, Olimpijakos, Rapid Beč, Lacio Malme, Krasnodar, Ren i BATE Borisov, kao i Viktorija Plzenj, Briž, Šahtjor i Galatasaraj.

Pored Dinama povlašćeni su još Bajer, Salcburg, Zenit, Arsenal, Betis, Viljareal, Ajntraht, Genk, Sevilja, Dinamo Kijev, kao i Napoli, Valensija, Inter i Benfika.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter