2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

SVEČANO U CRNO-BELOM TABORU: Obeležena četrdesetogodišnjica osvajanja SE kupa

Objavljeno: 13.12.18 u 14:58

Na današnji dan 13.12.1978. pre tačno 40 godina, fudbaleri Partizana pobedom nad Honvedom iz Budimpešte od 1:0 osvojili su Srednjeevropski kup.

Danas su crno-beli obeležili ovaj važan datum iz klupske istorije prigodnom svečanošću kojoj su prisustvovali igrači iz generacije koja je osvojila ovaj trofej, kao i naslednici onih igrača koji nisu više među nama.

Od igrača tadašnjeg tima na svečanosti su bili prisutni: Rade Zalad, Miodrag Ješić, Zvonko Varga, Zvonko Živković, Ilija Zavišić, Dževad Prekazi, Nikica Klinčarski, Aco Trifunović, a uz njih i sinovi Slobodana Santrača, Jusufa Hatunića, Pavla Grubješića i Dragana Arsenovića. Minutom ćutanja odata je pošta svim preminulim…

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Njihovi domaćini bili su najviši rukovodioci FK Partizan: Milorad Vučelić, predsednik kluba,  Vladimir Vuletić, potpredsednik, Miloša Vazura, generalni direktor, Ivica Iliev, sportski direktor, Milorad Nikolić, generalni sekretar, Predrag Vujović, direktor marketinga…

Prigodnom pozdravnom besedom predsednik Partizana Milorad Vučelić podsetio je na slavne dane od pre 40 godina i bivšim asovima poželeo puno zdravlja u danima koji su pred njima, a potom je svakom ponaosob podelio poklon pakete u kojima je dominantno mesto zauzeo retro dres sa pomenute utakmice.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Nakon oficijelnog dela, predsednik kluba primio je sve goste u svom kabinetu, gde se dugo ćaskalo i podsećalo na nekadašnja lepa vremena iz istorije slavnog kluba.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter