Kristijano Ronaldo raduje se kraju grupne faze Lige šampiona jer sada sledi onaj deo u kom se kroz karijeru pokazao najboljim.

Juventus je i pored poraza od Jang Bojsa u Bernu sinoć osvojio prvo mesto u grupnoj fazi i među povlašćenima će dočekati žreb u Nionu u ponedeljak.


– Konačno počinje onaj najlepši deo Lige šampiona. Uskoro nam dolaze oni pravi, najbolji mečevi. Naravno, nismo srećni zbog poraza od Jang Bojsa, jer smo želeli da se obezbedimo već u prvom poluvremenu. Mogao sam da postignem nekoliko golova i da sam uspeo, rezultat bi sigurno bio drguačiji. Sada moramo da se fokusiramo na prvenstvo, na subotu i derbi protiv Torina. U januaru nas još čeka Superkup Italije s Milanom, a onda se vraća i Liga šampiona – izjavio je Portugalac.

Protiv Jang Bojsa nije odigrao dobru partiju, ali poručuje navijačima i evropskoj javnosti da se oseća odlično i u pravoj formi.

– Fizički sam savršeno. O detaljima utakmice ću, kao i dosad, sa trenerom kada se sve završi. Inače, radio sam u malo drugačijem programu, jer nisam bio sa reprezentacijom. Sve radim u dogovoru sa trenerom.

Nije mu važno protiv koga će Juventus igrati u osmini finala elitnog takmičenja.

– Iskreno, ne razmišljam više o tome i miran sam. Znam potencijal ovog tima i znam svoje kvalitete – podvukao je Ronaldo.