0
Evropske lige

FOTO: EINTRACHT FRANKFURT

JOVIĆ O INTERESOVANJU BAJERNA: Prija mi, ali bih ja sa Ajntrahtom u Ligu šampiona

Objavljeno: 13.12.18 u 17:44

Sjajnim igrama u dresu Ajntrahta iz Frankfurta mladi napadač skrenuo je pažnju skautima brojnih klubova na sebe.

Napadač Srbije rekao je i da bi pored ponudasa raznih strana on voleo da ostane u Frankfurtu, a plasman u Ligu šampiona, dodatno bi pojačao tu odluku.

– O transferu odlučuje klub, ali što se mene tiče ja bih ostao. Laska mi interesovanje velikih klubova kao što je Bajern, ali čvrsto sam na zemlji i razmišljam samo o Ajntrahtu. Definitivno bih ostao, kazao je Jović sa ‘Bild‘.

Trenutno se nekadašnji đak Crvene zvezde nalazi na deobi prvog mesta liste strelaca Bundeslige zajedno sa Pakom Alkaserom iz Borusije, koji je takođe na cifri od deset golova.

– Nisam očekivao da ću krenuti ovako sezonu, samo sam se nadao. Verujem u sebe i da ću biti još bolji. Voleo bih da uđemo u Ligu šampiona, onda me Ajntraht sigurno ne bi pustio, rekao je Jović.

Njegov Ajntraht trenutno je prvi ispod crte koja vodi u elitno takmičenje, a ispred njih je Lajpcig koji ima dva boda više.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter