U hotelu ‘Hajat’ održano je ‘crveno-belo veče’ na kom je Crvena zvezda proglasila najbolje u 2018. godini, koja je jedna od najboljih u istoriji kluba.

Osvojena je titula šampiona Srbije, ušlo se u Ligu šampiona po prvi put u istoriji kluba, trenutno je Zvezda ubedljivo prva na tabeli Superlige – šta su zvezdaši mogli više da požele u 2018. godini.


Otuda i ne čudi odlično raspoloženje na ‘zvezdinoj večeri’ koje je večeras održano u hotelu ‘Hajat’. Dodeljene su nagrade najboljim pojedincima, a za najboljeg igrača po izboru saigrača proglašen je El Fardu Ben, dok je po izboru Delija to golman Milan Borjan.

Najlepši gol dao je Milan Pavkov, naravno, Liverpulu. Za najboljeg omladinca proglašen je Bogdan Jočić, dok je nagradu za najboljeg kadeta poneo Ilija Babić. Priznanja im je uručio Vladimir Petrović-Pižon.

Prisutnima su se obratili novi-stari predsednik Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić koji je najavio nastavak Zvezdine dominacije.

– Imamo mnogo razloga za zadovoljstvo kako oko rezultata na terenu, tako i zbog poslovnih uspeha. Godinu smo počeli prolećem u Evropi posle 26 godina, nastavili titulom, a kasnije u spektakularnoj utakmici protiv Salzburga izborili Ligu šampiona – pričao je Terzić.

– Dobili smo u Monte Karlu grupu smrti’, rekli su nam da nećemo preći centar, a mi smo osvojili četiri boda. O pobedi nad Liverpulom pričaće se decenijama, ali nećemo stati. Zahvalio bih se igračima, stručnom štabu i mojim prvim saradnicima na postignutom uspehu. Hvala Gazpromu i Telekomu koji su sve ove godine uz nas. A posebno se zahvaljujem Delijama koje nam iz utakmice u utakmicu daju vetar u leđa – rekao je i poentirao:

– Naredne godine želim da nastavimo da gazimo – poruka je Zvezdana Terzića.

Iz hotela ‘Hajat’ – Darko Noveski

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT