U svojoj najboljoj sezoni Pavkov je doneo ključnu odluku za nastavak karijere.

Povezane vesti

Kako je HotSport najavio, stasiti napadač je danas produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!

Pavkov je ugovor sa crveno-belima potpisao na još četiri godine, do 2022, i to samo dan nakon utakmice sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

– Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe, kazao je Pavkov za klupski sajt.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Napadač je novi ugovor potpisao u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele koji je izjavio:

– Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada.