U svojoj najboljoj sezoni Pavkov je doneo ključnu odluku za nastavak karijere.

Kako je HotSport najavio, stasiti napadač je danas produžio ugovor sa Crvenom zvezdom!


Pavkov je ugovor sa crveno-belima potpisao na još četiri godine, do 2022, i to samo dan nakon utakmice sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

– Naravno da mi je drago zbog ukazanog poverenja i produžetka saradnje. Radujem se novim izazovima i daću sve od sebe da budem još bolji. Nadam se istom timu i na proleće, i da ćemo se uz pojačanja spremiti odlično za drugi deo sezone. U klubu kao što je Crvena zvezda uvek se očekuju veliki rezultati, tako i ja. Verujem da ću biti sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu i da ostvarujemo zapažene rezultate. Veoma sam ponosan na novi ugovor, očekujem još bolje partije i nove uspehe, da budem još ponosniji na klub, sve saigrače i sebe, kazao je Pavkov za klupski sajt.

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

Napadač je novi ugovor potpisao u društvu predsednika kluba Svetozara Mijailovića i sportskog direktora Mitra Mrkele koji je izjavio:

– Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da postignemo dogovor sa Milanom Pavkovim. On je dugoročno rešenje za Crvenu zvezdu, potpisao je ugovor na četiri godine i verujem da će veliki deo tog ugovora odraditi u crveno-belom dresu sa velikim uspehom kao i do sada.