11
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Head coach Vladan Milojevic of Red Star Belgrade looks on during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

MILOJEVIĆ: Ne želim više nikada da vidim ‘onu’ Zvezdu… TUHEL: Ovde je moralo da bude problema!

Objavljeno: 12.12.18 u 00:25

Trener Crvene zvezde istakao je veliko zadovoljstvo sveukupnim utiskom o večeras završenoj evropskoj sezoni.

Verovatno nije mogao bolji rival da zatvori 2018. godinu na stadionu ‘Rajko Mitić’, a Vladan Milojević je na konferenciji za medije posle utakmice izneo je svoje utiske o snazi Pari Sen Žermena.

– Znali smo da ćemo biti spušteni, ipak su to fenomenalni igrači. Kontrolišu igru tokom meča i traže prostor za Di Mariju, Mbapea i slobodnog Nejmara. Lako smo gubili loptu, prva dva gola smo olako primili, ali to vam je PSŽ. Mi ne primamo lako golove posle prekida, međutim, oni su bili sjajni i u tom segmentu igre. Kažnjavaju svaki grešku. Loše smo se postavili u toj situaciji i nakon trećeg gola kod igrača je pao entuzijam.

Istakao je da je u jednom momentu utakmice osetio da su ‘sveci’ bili ranjivi i da je to pokušao da iskoristi.

– Pokušao sam kod rezultata 2:1 za goste da uvođenjem Boaćija i Ebisilija napravim pritisak na Parižane, da malo kombinujemo, međutim, brzo su dali gol. Ovo je utakmica u kojoj može mnogo da se nauči. Ovo je fudbal koji se igra u svetu. Mogli smo sigurno i bolje da odigramo u ovoj Ligi šampiona, uvek može bolje, ali ja ipak čestitam igračima na svemu što su uradili“.

Za kraj je izneo i svoju želju prouzrokovanu ovakvom sezonom crveno-belih u Evropi.

– Vratili smo Crvenu zvezdu u Ligu šampiona. Na želim nikad više da vidiim ‘onu’ Crvenu zvezdu iz prošlih godina… – zaključio je Milojević.

FOTO: STARSPORT

Trener Pari Sen Žermena Tomas Tuhel je istakao da je očekivao probleme protiv tima kakav je Crvena zvezda i to na krcatom stadionu ‘Rajko Mitić’.

– Očekivao sam probleme i bilo ih je, ali srećom, samo 15 minuta. Tih 15 minuta u drugom poluvremenu jesu bili komplikovani, ali u preostalih 75 smo pokazali kvalitet, mentalitet, igrali kao tim, snažno, popunjavali rupe i sprečavali kontranapade. U prvom poluvremenu smo to odlično radili i možda mogli da postignemo i treći ili četvrti gol. Da, posle je bilo problema, ali mora da bude tako kad igraš protiv Crvene zvezde na Marakani. Zvezda je tada zaigrala riskantnije i drago mi je što smo mi u tim trenucima pokazali zrelost – rekao je Tuhel na konferenciji za novinare posle meča.

– Bilo nam je jako bitno da postignemo prvi gol, jer na Marakani postaje jako teško, ne i nemoguće, ali jako teško, ako dozvolite Crvenoj zvezdi da povede. Na 2:0 kao da smo zaboraviili da treba da damo i taj treći gol, a onda smo upali u problem početkom drugog dela igre. To je i zbog kvaliteta Crvene zvezde. Nije imala više šta da izgubi. Igrala je sa više kratkih pasova u vezi i to je postalo jako teško za našu odbranu – objasnio je Tuhel.

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković.

0
0

11 Komentara

  1. AU al se ovde lupeta mesaju babe i zabe uporedjuju se Jugoslovenska liga i Srpska liga uslovi totalno drugaciji da ovi igraci zvezde igrju utakmice barem u rangu kvaliteta holandske ili belgijske mi bi tukli i PSG ali momci nemaju iskustva igranja ako uspeju da ostanu na okupu igrace ponovo ligu pre pocetka kvalifikcija je bilo samo da udjemo u ligu evrope to je bio cilj a sad ovde svi kometarisu kako zvezda igra ligu sampiona osvestite se malo mi smo klub koji je jos u dugovima ovakve kometare ostavite kada budemo imali budzete kao ovi nas protivnici

    0
    0
    Odgovori
  2. Pozdrav momci. Ovako ja sam inace Partizanovac i sad citam oive vase komentare i deluje mi smesno to sto se polemise oko zrelosti i godina. REALNOST JE NESTO SASVIM DRUGO a to je da svima nama treba da bude krivo jedino sto je ukinut inter toto kup jer realno nasi klubovi sa balkana i nisu za bolje takmicenje od pomenutog. Daleko smo mi od LŠ sta vredi to sto ste recimo vi sad zaradili 20mil manje vise kad ce sad ovi vasi rasprodati ceo tim i opet dovesti 20 novih fudbalera za 2mil ukupno a od ostatka para ce pola strpati u svoje dzepove pola ce ostati za plate i da se otplate neki dugovi….a onda opet sve iz pocetka i to je isto i kod vas i kod nas a mi se onda nadamo necemu…. gde je danas onaj mali plavusan koji je bio vas novi mesi gde je nas saponjic i slicni koji se prodaju za sicu a za iste te pare dovodimo gomilu stranaca koji da ista valjaju sigurno ne bi igrali kod nas…. Sve u svemu bilo je lepo dok je trajalo i to je realnost i za vas i za nas…

    0
    0
    Odgovori
    • U pravu si skoro 95%, ali mislim da su naši klubovi primorani da dovode nove i ako niko ne stavi u džep, jer se mnofgima pri dolasku obeća da pri ponudi dobroj i za njih i za klub mogu da idu.Liga je slaba pa čak i naši , akamoli stranci nemaju motiv da npr 4 godine piče na relaciji Surdulica, Ivanjica, Šabac….Poenta je plasirati se uzeti tu kintu bez obzira na rezultate (da nam ne gase struju, i da nam kako ti kažeš plavušan i ostali ne odlaze za dž preko arbitraže,) a naravno što bolji rezultati to bolje.Smatranm da je Zvezs+da u ovoj grupi odigrala solidno i uzela 4 boda što niko neutralan nije očekivao.Mi smo nerealan narod , da je npr Miloje prošao grupu , što je naravno naučna fantastikja, iduće godine sbve ispod polufinala bilo bi neuspeh.Ti dovodiš gotove igrače koji mogu dqa igraju odmah, a prodaješ ove koje ne možeš da sačekaš po par godina, a neće ni oni da čekaju kad im nude mnoigo više, uzmu i onda na pozajmice.Luka Jović je tek ove sezone igrač kakav treba Zvezdi, a šta bi radio do ove ? a da je dobro odigrao i pre npr 3 odmah bi otišao, jeer mu se nude velike pare, kao što će otići i iz Frankfurta, to je hijerarhija i konkurencija koju ne može da izdrži ni PREBOGATI FRANKFURT (mislim na grad i državu).

      0
      0
      Odgovori
  3. Imam 71godinu ,i dok sam mogao pratio sam sve zvezdine utakmice(i onu u bariju)vama koji slepo podrzavate ovu zvezdinu igru i ovog strucnjaka kazem da ste generacija bez mozga.pogleddadajte snimak nekih zvezdinih igara (real,bajern,liverpul,milan…)pa uzmite terapiju.ovo sto sad igramo tesko se gleda. Sa strucne strane ne zelim da vam objasnjavam,jer vi nemate mozak

    0
    0
    Odgovori
    • E moj Vuče ja imam skoro 50, ali tvoje shvatanje je davno pregazilo vreme, Kada smo postali prvaci Evrope 10 puta majni budžet je bio 7,8 X manji od npr Bajernovog, a danas je 50x manji od PSDG ili Liverpulovog i 40 od Napolijevog.Dalje bili smo najveći klub velike zemlje i mogli DA BIRAMO IGRAČE IZ VELIKE ZEMLJE I JAKE LIGE I TO SVE DO 27 GODINA !!! jer zakon nije omogućavao odlazak,Dalje strani klubovi su mogli da imaju MAKSIMUM 3 STRANCA, pa ti sad zamisli PSG u toj varijanti,Terapija treba tebi jer ne shataš da se stvari menjaju jbg ja sam 88-me bio u Rusiji promenim 10dm (5 ev) i bambusam koju hoću, ali beše.Ajaks je 5 x bio prvak Evrope, hoće li opet , a Holandija mnogo bogatija ? Ako ti ne vidiš razliku Miloja i ostalih , npr ubedljive titule, plasman u EL posle 10 god, prolazak grupe i proleće posle 25, plasman u LŠ posle 26 ili kolko već sa tobom je besmisleno polemisati.Zaboravio si Kristića, Dostanića , Sa Pinta, Černomorec, Kairat itddd…Tada ni sva sreća ovoga sveta nije mogla da pomogne, pa Rajković je u BG protiv Kairata skinuo zicera više nego Borjan u Parizu.Pored toga što ne znaš fudbal, nemaš ni gram logike i na nivou si 12, 13 god, jer izvršiti presing i kada ti izađu i krenu u kontru Mbape preskače i mnogo skuplje i bolje igrače, pa video si kako to završi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Pokušao sam kod rezultata 2:1 za goste da uvođenjem Boaćija i Ebisilija napravim pritisak na Parižane, da malo kombinujemo, kaže Milojević! Ovom svojom rečenicom je otkrio sebe kao stručnjaka! Ma, zamislite uvesti Boaćija, rezervistu iz kineske lige i sporog Ebesilia, protiv PSŽ?! Ovako nešto ne bi uradio ni trener nekog ženskog kluba! Šta mu je pokazao Ben u 6 utakmica (540 minuta) u LŠ?! Apsolutno, ništa! A, zaštićen je kao beli medved i non-stop na silu forsiran i u SLS i u LŠ! HITNA PRIVATIZACIJA! Gde su sada oni ljubitelji afričkih „kapitalaca“ koji su ih stalno kovali u zvezde?!

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini kapitalac ovde si ti i to žestoki šaran.Očekivati da jedan napadač uradi nešto brilijantno protiv ekipe protiv koje je teško izneti loptu može samo brat od strica pajaca.Afrički kapitalci koštaju po 100-tinak miliona Ben za cifru koju je doveden PUN POGODAK,Čovek iz 1 šanse da gol Napoliju, pa koliko su protiv nas promašili PSG, Liverpul, Napoli.I da dosta bre o sreći, Sparta, Krasnodar,Keln, Arsenal, Bate, Salzburg, Liverpul,…Pa naravno bez sreće se NIKADA ZVEZDA ili neko sa ovih prostora NEĆE KVALIFIKOVATI NI U LE , A KAMO LI LŠ-

      0
      0
      Odgovori
  5. Sta je to milojevic video dobro kod zvezde? To je ista igra kao protiv napretka.u cemu je napredak od kada je on dosao? Pa kad smo postali prvaci evrope imali smo deset puta manji budzet, a milan veci nego danas.imali smo vise srece nego znanja u svim utakmicama.sada dovodimo ceo tim u prelaznom roku i ne mozemo jednog da pogodimo.pavkova je dva puta lopta pogodila,a on treba da istrci kontru ili je milojevic ocekivao da cemo ih sabiti u rupu a pavkov da skace.kako moze bez presinga na zadnju liniju da se ima lopta?dobili su nas sa 20 posto truda,a on prica da nismo imali srece.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter