2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVANIČNO: Marko Pantelić je novi potpredsednik FSS

Objavljeno: 11.12.18 u 19:59

Na današnjoj sednici usvojena je ranije najavljena odluka.

U Beogradu je održana sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, a na njoj su donete i neke bitne odluke.

Dve su se po važnosti izdvojile od ostalih. Prva da su Aleksandar Mitrović i Vladan Milojević dobitnici ‘Zlatne lopte’ za 2018. godinu, a druga da je bivši istaknuti reprezentativac Srbije, fudbaler Crvene zvezde, Herte, Ajaksa i Olimpijakosa, Marko Pantelić, izabran je za novog potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Tako se nekadašnji napadač na ovoj funkciji pridružio Savi Miloševiću i Nenadu Bjekoviću, koji su od ranije bili potpredsednici. I pored toga što nije bila ozvaničena funkcija, je bio delegacije Fudbalskog saveza Srbije na žrebu za Evropsko prvenstvo, koji održan u Dablinu.

0
0

2 Komentara

    • Kako je lako doci na funkciju kada ti je kum Deki Stankovic…ccc…da mu nije Dekija verovatno bi mu kafic bio glavni biznis…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter