9
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

‘ONAJ FAUL JE I SLEPAC VIDEO’: Degenek besan posle utakmice, oštra reakcija na suđenje!

Objavljeno: 11.12.18 u 23:52

Štoper Crvene zvezde nije mogao da ne prokomentariše sporan prvi gol Pari Sen Žermena koji je usmerio utakmicu u njihovom pravcu.

Sporan je prekršaj nad Milanom Pavkovim, koji škotski arbitar nije dosudio. Miloš Degenek ima nedvosmislen stav o tome.

– Onaj prvi gol PSŽ-a je bio posle faula, to i slep vidi. Sudije štite bogate klubove, to je tako. Gol Gobeljića nam je dao dodatnu snagu, ali je kasnije Jovančić promašio nažalost veliku šansu – bilo je prvo što je Degenek rekao za TV ‘ArenaSport’.

Zatim je izneo mišljenje o sezoni u Evropi koja je večeras za crveno-bele završena.

– Što se tiče cele sezone u Evropi, mislim da smo nadmašili očekivanja svih, jer uzeti četiri boda u ovoj grupi je fantastično.

Zatim još malo o zvezdama protiv kojih je igrao.

Di Marija me je oduševio u njihovom timu, Mbape je brz, a Nejmar, vidite i sami, lepi mu se lopta za nogu- istakao je Degenek.

0
0

9 Komentara

  1. Decko je u pravu…Poklon gol kvalitetnijoj ekipi taman na vreme…Niko nije imun na cinjenicu da NIKO nije dao pre tog gola…Zamisli da je do poluvremena ostalo 0-0 ili da se krenulo u drugo poluvreme sa 0-1…Utakmica kao preslikana finale SP kvalitetnija ekipa dobije pomoc od sudija i nema sta posle da trazi…Sudija je sigurno promenio tok utakmice..

    0
    0
    Odgovori
    • Sudija je ppromenio tok utakmice svaki put kad je zazmirio na cinjenicu da Stojkovic u svakom duelu vuce za dres protivnickog igraca. Ako je sudija nekome bio naklonjen onda je bio nama jer je moga da sudi 3 panala za PSG ‘ladno i bar 4 slobodnjaka unutar 20m od gola…

      0
      0
      Odgovori
    • a zamisli da ti imas mozak!!! pa onda bi video da su nas oni dobili sa 30 posto truda,i nebi mogao milojevic da ti prodaje sarenu lazu

      0
      0
      Odgovori
  2. Kakve veze ima budzet sa ovolikom razlikom u kvalitetu?pa mi smo imali 10 puta manji budzet kad smo bili prvaci evrope i sveta,a milan,bajern,real i ostali isti kao ovi danas.tragicno je kako milojevic vodi ekipu.ista igra kao protiv napretka …normano.pavkov treba da da brzinu u zvrsnici?bekovi se uvlace u sesnaest,pa normalno da su im bokovi uvek slobodni.presing na njihovu zadnju liniju ni u jedmom trenutku.u kom elementu je zvezda podigla igru od kada je dosao milojevic?otici ce kao heroj a ostaviti krs sledecem…normalno savic ce naprasno ozdraviti za sledecu.

    0
    0
    Odgovori
  3. djoko, a ofsajd kod cetvrtog gola? a faul igraca PSG nad Simicem kad ga je udario nogom u glavu, da je to Zvezdin igrac uiradio dobio bi crveni karton…. Ma daj molim te kako mozes biti tako jadan,,, Na televizoru pored gledam Partizan u kosarci i navijam za njih da dobiju jer smo Srbi i igramo sa strancima, a ti si verovatno neki navijac koji samo navija kad ide… nemas ti pojma sa zivvotom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter