0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

OMLADINSKA LŠ: Velika šteta, Zvezda pala u finišu posle velike greške – zatim usledio incident sa Parižanima (VIDEO)

Objavljeno: 11.12.18 u 17:58

Za kraj učešća u Ligi šampiona, Crvena zvezda je izgubila od PSŽ-a rezultatom 1:0.

Odolevali su crveno-beli i bili na nivou vršnjaka iz Pariza, ali su poklekli u 83. minutu.

Kiks golmana Zvezde Miloša Gordića iskoristio je Arno Muinga u vinišu utakmice i doneo sva tri boda Pari Sen Žermenu.

Prvo poluvreme proteklo je bez puno sadržaja. Domaći igrači su više držali loptu, a gosti napadali, međutim bez pravih šansi. Na početku drugog dela utakmice, PSŽ je imao par ozbiljnih napada ali su Gordić i defanzivci Zvezde izlazili na kraj sa rivalom.

Odličnu priliku je imao Borisav Burmaz u 62. minutu meča, izašao je sam pred golmana francuskog tima ali je šutnuo loše, odnosno preslabo, i tako propustio najbolju šansu koju je Crvena zvezda imala danas.

Utakmica je rešena u 83. minutu kada je golman Gordić kiksirao, promašio loptu prilikom istrčavanja, što je iskoristio fudbaler Parižana i doneo novu pobedu svom timu u Ligi šampiona.

Sam kraj utakmice obeležio je i incident među igračima dva tima usled nešto grubljeg prekršaja, u koškanju je učestvovalo nekoliko igrača i Zvezde i PSŽ-a ali je arbitar iz Slovenije uspeo da smiri strasti.

LIGA ŠAMPIONA ZA MLADE: Crvena zvezda – PSŽ 0:1 (0:0)
(Muinga 83)
Stadion na Banovom Brdu
Sudija: Nejc Kajtazović

CRVENA ZVEZDA (U19): Gordić – Kukolj, Milikić, Eraković, Terzić – Velikić (Đorđević 53), Ajdinović, Stojanović, Jocić – Burmaz (Radulović 68), Babić (Stojančić 53)

PARI SEN ŽERMEN (U19): Matimbu (Japi 73) – Makutungu, Kuasi, Nija, Larkeše – Fadiga, Vilijams (Ruiz 65), Ušiše – Providens (Kulibali 65), Fresanž, Jasijen (Muinga 73)

Omladinska Liga šampiona:

Grupa C:

Utorak:

Liverpul – Napoli 5:0 (2:0)
Crvena zvezda – PSŽ 0:1 (0:0)

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter