4
Domaći fudbal

ZDRAVSTVENI BILTEN: Štoper nije spreman za dvoboje sa Nejmarom, Mbapeom i Kavanijem…

Objavljeno: 10.12.18 u 16:02

Još jedan trening je ostao crveno-belima pred istorijski dvoboj sa PSŽ-om u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

Nije danas na konferenciji za novinare trener Crvene zvezde hteo mnogo da priča o zdravstvenom biltenu pred dvoboj sa PSŽ-om. Samo je kratko rekao:

– Bolja je situacija u odnosu na prethodne mečeve.

Ipak, oko jednog momka stvar je jasna.Vujadin Savić nije dovoljno spreman i kako HotSport saznaje neće se naći u startnih 11. Postoji mogućnost da se kapiten crveno-belih nađe na klupi. To znači da će poslednju četvorku činiti Filip Stojković, Milan Rodić, Miloš Degenek i Srđan Babić. Naravno, uvek postoji faktor iznenađenja.

FOTO: STARSPORT

U startnih 11 zbog kartona sigurno neće biti Nenada Krstičića, a moguće zamene su Goran Čaušić, pa čak u nekoj varijanti Dušan Jovančić ili Lorenco Ebisilio. Poslednji trening je pred Vladanom Milojevićem od 17.30, a verovatno i odluka o startnih 11 koji će izaći na ‘crtu’ Parižanima.

0
0

4 Komentara

  1. To kako smo igrali protiv napretka(kao deca na livadi) ne moze da se promeni preko noci.zvezda igra kao da nema trenera…bez ikakvog napretka u igri.prvi smo zato sto dovodimo po 15 igraca u prelaznom roku.potpisao bih odmah da primimo samo tri gola.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vujadin Savić je pametan momak i on zna svoje mogućnosti, zato izbegava da igra protiv PSŽ, ali već protiv Čukaričkog, on će biti u timu! Zna on kako je odigrao u Parizu i nije spreman za još jednu blamažu! Ali brine podatak da će u timu biti Čaušić, Srnić, Stojković, Jovičić, Ben, sve igrači koji su u Parizu dokazali svoje limitirane mogućnosti! Ali i trener Milojević je tu negde, jer mu Zvezda igra sporo, neborbeno, bez visokog presinga, bez promene ritma i zato smo tu gde i jesmo, „odlični“ poslednji u grupi! Očekujem sutra zvezdin „zglobni autbus-abart“! Napred u nove poraze! Jel’ neko misli da sa ovim nabrojanim igračima i trenerom Milojevićem možemo nešto pozitivno uraditi sutra protiv PSŽ?! Ljudi moji, stanimo malo čvrsto na zemlju!

    0
    0
    Odgovori
    • „Mixi“, slažem se sa tobom! Gledao sam utakmicu Zvezda – Napredak! Čista konfekcija, znači sporo do daske, letargičo neborbeno, bez ritma, bez presinga a navodno to je bila proba pred PSŽ?! Ne vidim šta je u toj utakmici bilo pozitivno, da bih mogao da verujem u pobedu Zvezde?! Naveče sam gledao talijanski derbi Juventus-Inter 1:0, i razočarao sam se, kada sam video kako Talijani igraju brzo, borbeno, sa promenom ritma, sa dubokim presingom, u odnosu na nas koji smo izgledali kao da se igrala utakmica neke kadetske lige! Ja jednostavno ne verujem u ovakvu sporu, kjalovu i neborbenu Zvezdu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter