0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANISAVLJEVIĆ ZA HOTSPORT: Zahvalnost dugujem najviše Tončevu

Objavljeno: 10.12.18 u 10:44

Na utakmici protiv Spartaka u Nišu Aleksandar Stanisavljević je po svemu sudeći postigao poslednji pogodak u dresu Radničkog na domaćem terenu. Stameni vezista će nakon utakmice protiv Napretka tražiti novi klub, saznaje Hotsport.

Deset golova i devet asistencija učinak su Stanisavljevića u ovoj sezoni. Jedan od miljenika navijača ističe zahvalnost za podršku koju dobija od Nišlija.

– Vreme provedeno u Nišu ću dobro da pamtim. Niš je prelep grad i Nišlije su divni ljudi. Moja porodica i ja smo se na svakom koraku osećali dobrodošlo. Radnički i Nišlije imaju jednu neraskidivu vezu koju nema nijedan klub u Srbiji nema to što ima Radnički, navijači su se svakog dana trudili da nam iskažu poštovanje. Drago mi je da sam dobrim igrama u Nišu uspeo da im se odužim za sve, kaže Stanisavljević.

Popularni ’Fric’ potom je istakao da zahvalnost duguje predsedniku kluba sa zamrznutom funkcijom Ivici Tončevu.

– Bilo mi je teško nakon povratka u Srbiju i emotivno i u svakom drugom smislu. Došao sam u najbolji klub u zemlji a poverenje mi je ukazao Ivica Tončev. On je čovek koji neizmerno voli klub i dosta je uložio u razvoj Radničkog. Iskreno sam ubeđen da Radnički ne bi bio tu gde je danas da nema Tončeva na mestu presednika. Od starta je verovao u moje kvalitete i to mi je bio podsticaj da na svakom meču dajem najbolje od sebe. Drago mi je što je Radnički konačno razdojio Zvezdu i Partizan na tabeli Superlige. Mislim da ovaj tim ima kvaliteta da napadne prvo mesto, ističe Stanisavljević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter