0
Evrokupovi

UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and Napoli in Belgrade, Serbia on September 18. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

SPREMNA KOREOGRAFIJA: Navijači Zvezde za sutra pripremili spektakl, Evropa će ponovo da ‘padne na teme’ (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.18 u 19:17

Fudbaleri Crvene zvezde sutra protiv Pari Sen Žermena igraju utakmicu poslednjeg, 6. kola Lige šampiona, u koju Parižani ulaze kao veliki favoriti, s obzirom na to da boje ovog kluba brane možda i dva najbolja fudbalera sveta u ovom momentu, Kilijan Mbape i Nejmar.

Ipak, da se boduje i podrška sa tribina, nema sumnje da bi PSŽ bio u debelom zaostatku, s obzirom na to da Parižane ne očekuje samo glasan huk sa tribina, već i nova, bez dileme spektakularna koreografija koju su navijači Crvene zvezde spremili za sutrašnji meč.

Ovako je to izgledalo protiv Liverpula:

(Youtube/r87ser)

Ovako protiv Napolija, na otvaranju takmičenja:

(Youtube/r87ser)

A ovako izgledaju tribine stadiona „Rajko Mitić“ pred sutrašnji duel sa Pari Sen Žermenom:

(Youtube/Hot Sport)

(Youtube/Hot Sport)

Da li će i ovog puta fudbalerima Vladana Milojevića dati dodatnu snagu i hrabrost da zabeleže čudo i protiv multimilionerskog fudbalskog projekta sa sedištem u Parizu, saznaćemo sutra oko 23 časa…

Sa stadiona „Rajko Mitić“ – Darko Noveski

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter