0
Fudbal

FOTO: PRITNSCREEN

PITI SE U SUZAMA OPROSTIO OD RIVERA: Ovo je za sve naše navijače, osećaj je neopisiv

Objavljeno: 10.12.18 u 00:17

Fudbaleri Rivera večeras su ispisali jednu od najlepših stranica u istoriji kluba.

Oni su rezultatom 3:1 u finalu Kopa Libertadoresa savladali najvećeg rivala.

Čovek koji je overio pobedu Rivera, te osigruao trećim pogotkom sa svoj tim na ovom meču pehar je Gonzalo Martinez. Ljubimac navijača u suzama je nakon meča potvrdio da je ovo za njega poslednja sezona u dresu Rivera, te da će nakon završetka Svetskog klupskog prvenstva promeniti sredinu. Kao potencijalni novi klub, pominje se Atlanta, koja nastupa u MLS ligi.

– Ovo je za sve naše navijače i sve ljude Rivera. Čekali su me sve ove godine. Ne znam šta da kažem, nedostajaćete mi. Doživeo sam najlepše trenutke sa ovim klubom i prava je sreća što sam imao priliku da obradujem ljude koji svakog drugog vikenda pune naš stadion. Borio sam se za sve, za sećanja iz mladosti, za ljude iz Mendoze, za roditelje, ćerku… Znam da ću igrati na Svetskom prvenstvu, ali ovo veče ne može da se meri ni sa čim. Teško mi je da kažem, ali odlazim za nekoliko nedelja, u suzama je nakon meča poručio popularni Piti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter