6
Evrokupovi

PFOTO: STARSPORT

MBAPE: Došli smo da ubedljivo pobedimo, znamo da nas čeka pakao – priča o Kragujevcu, Nejmaru i osvajanju LŠ!

Objavljeno: 10.12.18 u 19:02

Napadač Pari Sen Žermena govorio je o sutrašnjoj utakmici.

Uz Nejmara i Kavanija, Kilijan Mbape predstavljaće najveću pretnju po gol Milana Borjana.

Mladi Francuz i jedan od najtalentovanijih igrača na planeti naglasio je da je njegova ekipa došla u Beograd po tri boda, a da bi to samo bila potvrda trijumfa nad Liverpulom u minulom kolu.

– Protiv Liverpula smo pokazali da možemo, ipak ako sutra ne pobedimo to nam ništa ne znači. Sutra mora da se trijumfuje, počeo je Mbape, pa nastavio o taktici za sutra:

– Posed lopte može da odluči pobednika, ali i ne. Pokušaćemo da ubrzamo igru. To što treniramo na glavnom terenu ne znači ništa, tribine će biti prazne, to nam neće mnogo pomoći.

Potom se Mbape osvruo i na atmosferu koja njega i saigrače očekuje sutra.

– Sutra će biti paklena atmosfera. Nisam bio do sada u Srbiji, to jest jesam u Kragujevcu, a onda su ga novinari podsetili da je bio i strelac na tom meču:

– Tačno, pobedili smo 1:0 i ja sam dao gol, uz smeh je dodao Mbape.

FOTO: STARSPORT

Oporavak Nejmara dodatna je snaga za ekipu Tomasa Tuhela.

– Dobro je što će igrati Nejmar. Svi se bolje upoznajemo, on je veliki igrač. Oporavio se, mada ne znam koliko je spreman, važno je da trenira.

Na konstataciju da je osvojio brojne trofeje, on je imao jasnu poruku.

– Nisam osvojio sve. Cilj je Liga šampiona.

Ubedljivim trijumfom Parižani žele da okončaju grupnu fazu.

– Naša igra protiv Liverpula nije plafon naših mogućnosti. Daćemo sve od sebe da što ubedljivije pobedimo, poručio je Mbape.

(Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Darko Noveski)

0
0

6 Komentara

      • Ja imam pravo da komentarišem, on je ipak neki uzor mladima, sad treba možda svi da se farbaju u belo i da izgledaju kao debili?!

        0
        0
        Odgovori
        • I dalje nisi ukapirao sta je CBC hteo da ti kaže?!?! Imate li vi ljudi svoje živote? Pa i da se svi ofarbaju u plavo, belo, zuto ili ljubičasto, manja je steta od mnogih stvari u ovoj zemlji, na koje cutimo i ne samo to, nego okrećemo glavu, jer smo mali da ne kažem si..

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter