Trener kluba iz Kruševca danas se saopštenjem oglasio povodom nemilog događaja.

Pred utakmicu koja je njegova ekipa igrala sa Crvenom zvezdom, Milorad Kosanović izrekao je teške reči na račun novinarke.


Naime, iskusni stručnjak je na pitanje novinarke odgovorio da nema nameru da je sluša, kao i to da ‘treba da ide kući i kuva ručak’. Nedugo zadim sa brojnihi adresa stigle su osude, a trener Kruševljana uvideo je grešku, te se ogalasio zvančnim saopštenjem koje vam prenosimo u celosti.

– Izražavam najiskrenije žaljenje zbog incidenta koji se desio na konferenciji za novinare Fudbalskog kluba Napredak, održanoj u četvrtak 6.decembra, kada sam u afektu, nesmotrenim izborom reči , uvredio dopisnicu Žurnala Sanju Milutinović.

Prema ženama se uvek odnosim sa poštovanjem i pažnjom,pre svega kao sin, suprug i otac ženskog deteta. Kao profesionalac nikada nisam bio mizogen, što pokazuje i moj postupak na pomenutoj konferenciji za novinare, kada sam PR menadžerku Fudbalskog kluba Napredak pitao da li mogu da napustim konferenciju za novinare.

Još jednom se izvinjavam svima koji su moje reči shvatili kao uvredu na rodnoj osnovi.

Rad Milutinovićeve cenim, iako smo u ličnom sukobu već izvestan vremenski period. Izvinjavam se i svim navijačima Fudbalskog kluba Napredak koje je moja izjava o kuvanju ručka uvredila, stoji u saopštenju.

Nakon svega ostaje da se vidi da li će novinarka prihvatiti izvinjenje, a u svakom slučaju treba pozdraviti gest trenera koji je priznao grešku, te uputio izvinjenje.