Menadžer ‘Redsa’ veruje da će sutra uveče na ‘Enfildu’ njegovi igrači izvojevati pobedu, te tako potvrditi plasman u narednu rundu takmičenja.

Na današnjoj konfereciji za medije on je govorio o tri poraza, koja je njegova ekipa doživela na gostovanjima.


Klop je pred utakmicu pojasnio da na postoji problem u ekipi, već da su ti porazi bili nešto što se ‘dešava’, kao i to da je njgova ekipa bila bolji rival u Beogradu.

– Znali smo posle Napolija da nismo bili dovoljno dobri. Crvena zvezda nije bila bolja od nas, dok je meč u Parizu bio sasvim OK. U Ligi šampiona može da vam se dogodi da izgubite od Pari Sen Žermena na njihovom stadionu. Odigrali smo dobar meč, ali smo izgubili. Kod kuće smo do sada bili dobri, ali sutra moramo da ubemo još bolji, kazao je Nemac.

Njegovoj ekipi sutra treba pobeda, a rezultat na ‘San Paolu’ bio je 1:0.

– Rekao sam momcima da stvarno očekujem, ukoliko se ne dogodi nešto specijalno kada su u pitanju sudijske odluke, da sutra uveče dobijemo ono što zaslužujemo. Sada imamo priliku da prođemo dalje, to je najvažnije od svega što nam se do sada dešavalo u ovom takmičenju. Velika je prilika ispred nas i pokušaćemo da je iskoristimo. Ako vam neko pruži šansu, na vama je da je iskoristite, poručio je Jirgen Klop.

Utakmica na ‘Enfildu’, počeće u isto vreme kada i meč u srpskoj prestonici.