Sporski događaj koji je obeležio današnji dan je revanš utakmica finala Kopla Libertadoresa.

Pored toga danas su pobedu izvojevali fudbaleri Partizana, dok su crveno-beli košarkaši nastavili niz pobeda.


Fudbaleri Rivera savladali su najljućeg rivala i tako došli do veoma važnog trofeja. Naime, prvi do vođstva došli su igrači Boke, a izjednačenje Riveru doneo je Prato. Novu prednost sjajnim pogotkom Riveru doneo je Kintera, a ispostaviće se kasnije time rešio pitanje pobednika.

Košarkaši Crvene zvezde na veoma ubedljiv način stigli su do desete vezane pobede u ABA ligi, a zanimljive su bile reakicije navijača na poluvremenu ove utakmice.

Fubaleri Partizana rutinski su savladali ekipu Rada u gostima, a crno-beli veoma brzo postigli su dva pogotka. Ako se može dodeliti titula za najlakše postinguti pogodak u Superligi, onda bi ona otišla u ruke Rikarda Gomeša.

Trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović potvrdio je spekulacije da bi mogao uskoro da napusti taj klub.

Danas je stigla vest da su crno-beli veoma zainteresovani za dovođenje zlatnog orlića sa Novog Zelanda, a o tome za naš portal govorio je menadžer igrača.

Dva srpska internacionalca, na jednoj utakmice Serije A su isključena danas.

Damijan Le Talek govorio je o svom bivšem klubu, dok je iz UEFA-e stigla vest koji će sudija deliti pravdu u utorak uveče. Francuski mediji potvrdili su danas da će jedan od najboljih igrača današnjice biti u sastavu PSŽ-a u u utorak uveče.