0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan na Banjici, Zvezda protiv Zadra i najzad revanš finala Kopa Libertadores

Objavljeno: 09.12.18 u 08:35

Veoma bogat sportski program je pred nama kako na domaćoj tako i na svetskoj sceni, a evo šta HotSport izdvaja za vas.

Sigurno je za navijače Partizana veoma važno gostovanje crno-belih na Banjici. Ako ‘parni valjak’ želi da zadrži kakve-takve izglede u borbi za titulu mora da vezuje pobede. Rad nije u dobroj formi, ali će za Zorana Mirkovića ovo biti emotivan meč. Prenos je od 17 časova na Areni sport jedan.

Na trećem programu iste televizije od 19 časova je prenos ABA lige između Crvene zvezde i Zadra. Hrvatski tim se pojačao, ali bi crveno-beli posle mini pauze trebalo da preslišaju rivala sa Jadrana. Kvalitet je na strani Milana Tomića.

Ostajemo na Areni sport i prvom kanalu gde će od 20.30 najzad, nadamo se, početi revanš meč finala Kopa Libertadroes između Rivera i Boke. Pobednik duela koji se igra u Madridu biće novi šampion Južne Amerike, iako će odluka pasti na neutralnom terenu, a u toj situaciji su ‘milioneri’ oštećeni, jer oni su formalno domaćini utakmice.

Sa kanala Sport kluba izdvajamo duel Primere između Ueske i Real Madrida od 16.15, kao i NBA meč Detroita i Nju Orleansa od 21.30.

Na RTS-u od 18 časova možete pogledati prvi duel rukometašica Srbije u drugoj fazi EP protiv favorita Rusije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter