0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ POTVRDIO SPEKULACIJE: Možda je ovo bio moj poslednji meč u Nišu…

Objavljeno: 09.12.18 u 18:03

Nenad Lalatović je sa Radničkim iz Niša uspeo da „razdvoji“ Crvenu zvezdu i Partizan, Nišlije polako ali sigurno grabe ka drugom mestu na tabeli SLS, a kvalitet su dokazali danas ubedljivom pobedom nad Spartakom iz Subotice od 3:0.

Ipak, nije sve toliko lepo u taboru Nišlija, pošto bi Nenad Lalatović veoma lako mogao da napusti klupu ovog kluba:

– Ovde sam šest meseci i za to vreme su se mnoge stvari promenile. Kada sam dogovorio angažman u Radničkom navijači me nisu želeli, u jednom momentu sam hteo da odustanem od dolaska u Niš, ali sam ipak došao i danas doživeo nešto o čemu svaki trener može da sanja, a to je da mu ceo stadion skandira ime i poručuje mu da ostane u klubu. To je za mene jasan pokazatelj da sam svoj posao radio dobro, iskreno i čestito, jer ja drugačije ne umem. Ljudi su to prepoznali i ja im zahvaljujem na podršci. Ovo je možda bila moja poslednja utakmica u Nišu kao trenera Radničkog, rekao je nekadašnji trener Crvene zvezde, Vojvodine, Voždovca… nakon utakmice u Nišu.

– Imam ozbiljne ponude, neke su iz inostranstva i još nisam odlučio šta ću da radim. U svakom slučaju, prvo ću sesti s rukovodstvom Radničkog, jer želim da ovde završim započeti posao, ali još jednom ponavljam da postoje šanse da je ovo bio moj poslednji meč na „Čairu“, dodao je Lalatović.

On je za kraj sumirao dosadašnji tok sezone, nakon odigranog 20. kola:

– Poobarali smo mnoge rekorde, upisali samo jedan poraz, tako da je ovo veliki uspeh za sve nas. I mojih igrača, i stručnog štaba, i rukovodstva, i navijača i medija koji su sve ovo vreme bili uz Radnički. Kada svi udružimo snage rezultat jednostavno ne može da izostane. Verujem da će Radnički ovako nastaviti i na proleće, da će ostati drugi i da će u Kupu Srbije napasti prvi trofej u svojoj istoriji, zaključio je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter