0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

KRIVOKAPIĆ: Ne radujem se bodu, igra je bila dobra

Objavljeno: 09.12.18 u 21:44

Posle remija njegovog tima protiv Bačke, v.d. šefa stručnog štaba Vojvodine Radovan Krivokapić izjavio je da je zadovoljan igrom crveno-belih, ali ne i rezultatom koji su ostvarili.

OFK Bačka i Vojvodina danas su igrali nerešeno 0:0, u 20. kolu Super lige Srbije.

– Za nas, ovo je još jedna utakmica u nizu u kojoj smo dominirali, bili agresivni, igrali dobar fudbal i hteli da postignemo gol. Imali smo dosta dobrih prilika iz izrađenih akcija, ali nažalost, ostali smo bez tri boda. U ovom trenutku, realizacija je možda naš najveći problem, ali raduje me činjenica da smo opet na gostovanju pokazali borbenost i način na koji se bori za ovaj klub. Dobili smo mlade igrače, na šta sam veoma ponosan, te sada idemo dalje i spremamo se za narednu utakmicu. Bačkoj čestitam na fer i dinamičnoj borbi i bio je ovo pravi vojvođanski derbi. Nažalost, izostali su golovi, odnosno ono zbog čega gledaoci dolaze na utakmice, ali nadam se da će ih biti dosta na našem narednom meču. Neću se radovati bodu, kao što mu se raduju mnogi protiv nas, ali igrom mogu biti zadovoljan, izjavio je Krivokapić.

U narednom kolu, Vojvodina će na ‘Karađorđu’ dočekati gradskog rivala, ekipu Proletera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter