0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GAJIĆEV MENAŽER ZA HOTSPORT: Nije prvi put da ga traže Partizan i Zvezda, ali…

Objavljeno: 09.12.18 u 16:10

Trka večitih rivala se nastavlja i u januaru, mada je sve u rukama Francuza.

Nije prvi, a neće da bude ni poslednji put da su Crvena zvezda i Partizan zainteresovani za istog igrača. Ovog puta je u pitanju srpski internacionalac iz Francuske. Milan Gajić (22) koji je već nekoliko prelaznih rokova u tefteru šampiona iz Ljutice Bogdana i njihovih komšija iz Humske.

Posle početne informacije da je Partizan kontaktirao Gajića, HotSport saznaje da se ipak za sve pita Bordo, čiji je desni bek član tri i po godine.

Njegova minutaža nije velika, mada klub do daljnjeg ne želi da ga se odrekne i bivši ‘romantičar’ svoje planove još uvek vezuje za aktuelnu ekipu.

Za to smo dobili eskluzivnu potvrdu sa lica mesta od njegovog menadžera Radeta Ćaldovića.

– Nije prvi put da su se Crvena zvezda i Partizan raspitivali za status Gajića. On ima ugovor do juna 2020. godine i dobru platu tako da nije mnogo zainteresovan da se vraća u Srbiju – potvrdio nam je Ćaldović.

– Milan na leto dolazi zbog Evropskog prvenstva za mlade selekcije čiji je standradni član. Iako, moram reći, nikada ne zna šta donosi budućnost, pošto se poslovi u fudbalu završavaju ‘preko noći’ – rekao je za HotSport menadžer Rade Ćaldović.

Otkupna cena nije mala, a pozajmica je malo realna, tako da lako može da se pojavi i treća strana za Gajića sa jačim finansijskim efektom za desnog beka…

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter