0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

DA SE PREKINE DUG POST: Partizan na Banjici juri pobedu na strani posle tri meseca (SASTAV)

Objavljeno: 09.12.18 u 10:00

Poslednji put na strani ostvaren je uspeh protiv Proletera u Novom Sadu 15. septembra, a trener Zoran Mirković danas ne može da računa na povređene Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića.

Dugo se nije desilo da Partizan „posti“ kao gost u šampionatu (ruku na srce nije ni gubio) već skoro tri meseca. Poslednji put crno-beli su slavili 15. septembra protiv Proletera u Novom Sadu (1:0) i zato žele po svaku cenu danas od 17 časova da ‘upišu trojku’ na Banjici. I domaćin je došao do deset mečeva bez pobede, pošto je davnog 22. septembra ostvario trijumf protiv Mačve, ali gostima pripada uloga favorita na mestu uspeha trenera crno-belih za vreme igračkih dana Zorana Mirkovića, koji je na stadionu „Kralj Petar Prvi“ stasao kao igrač pre selidbe u Humsku.

Strateg crno-belih za ovaj megdan ne može da računa na povređene reprezentativce Crne Gore Marka Jankovića i Aleksandra Sćekića, a kaznu je protiv Zemuna odradio levi bek Slobodan Urošević. Neće biti nekih promena u startnoj postavi i ponovo bi Danilo Pantić trebalo da ima ulogu veziste na sredini terena uz Sašu Zdjelara i ostaju napred Nemanja Nikolić i Rikardo Gomeš. Ostaje samo (ne)izvesno hoće li od starta krenuti iskusni Zoran Tošić, koji je dva prethodna meča ulazio sa klupe.

Projektovan sastav: Stojković – N. R Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Pantić, Zakarić (Tošić), Ivanović – Nikolić i Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter