1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ: Zaslužena pobeda

Objavljeno: 08.12.18 u 22:11

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je večerašnja pobeda protiv Napretka prilog njegove ekipe proslavi 27 godina otkako je u Tokiju osvojena titula svetskog klupskog prvaka.

– U ime igrača, stručnog štaba i svoje ime, čestitam našem klubu veliki jubilej. Poznato je da smo na današnji dan, pre 27 godina, postali prvaci sveta u Tokiju. Zato neka ova pobeda bude naš prilog današnjem danu i proslavi svetske titule. Znaju momci da su to blistavi momenti u istoriji Crvene zvezde i želim im da u budućnosti mogu da kažu da su nešto slično napravili, rekao je Milojević posle utakmice. Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici 20. kola Super lige Srbije, u poslednjoj na svom terenu u jesenjem delu sezone.

– Dobro smo igrali u prvom poluvremenu i imali smo mnogo šansi. Mogli smo da postignemo još neki gol… I onda je Alivodić u finišu poluvremena bio sam u opasnoj poziciji i na to smo skretali pažnju igračima, da Napredak u svakom trenutku može da napravi problem. U drugom delu su oni pokušavali da kontrolišu igru, znali smo da je to njihov način igre, sa dobrom sredinom i brzim bokovima, naveo je Milojević.

On je rekao da je njegovoj ekipi malo olakšala posao povreda Ibrahima Ndiajea, ali da se nada da fudbaler Napretka nije ozbiljnije povredjen.

– Sve u svemu, mogu da budem zadovoljan, zasluženo smo pobedili. Napredak treba da ima mnogo više bodova, ali vidimo se u plej-ofu, dodao je trener Zvezde.

Zvezda je pobedila u svih 10 prvenstvenih utakmica ove sezone na stadionu „Rajko Mitić„.

– To je statistika, cilj nam je uvek da pobedimo i kod kuće i u gostima. Nekad uspemo, nekad ne, uvek je lepo kada pobedimo. Drago mi je zbog tog podatka, rekao je Milojević.

0
0

1 Komentara

  1. Miloje eto ti utehe, u JSL to je za tebe tipicno, sad sledi smaranje, jeli jel mbape i kavani i ko jos ce da napuni gol zvezde, najavi bedu od igre i katasrofalan poraz kuci, veoma moguce za zvezdu, bum tras napunise golovima vas, pa-paaaaa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter