0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

ŽESTOK SKANDAL TRESE OSTRVO: Fudbaleri Arsenala na stubu srama, droga, alkohol, bahanalije – vezista pao u nesvest od opijata! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.18 u 10:39

Veliki skandal potresao je englesku prestonicu.

Naime, na internatu se pojavio snimak fudbalera slavnog kluba, kako uživaju u alkoholu i opijatima.

U središtu skandala našli su se Sead Kolašinac, Aleksandar Lakazet, Mesut Ozil, Pjer – Emerik Obamejang, Mateo Genduzi, Henrik Mihtarijan i Škodran Mustafi, a na pomenutom snimku vidi se kako su bili votku, šampanajac, ali i koristili popularni gas za smejanje, ‘balon’. Ovo je najzastupljenija reakcijska droga, koja kada se udiše izazaiva smeh, a na snimku se vidi da su je konzumirali Mihtarijan i Mustafi, ali i mladi Genduzi, koji se i onesvestio.

(VIDEO:YouTube/FFS TV)

Ovaj gas nije zabranen u Engleskoj, za osobe starije od 18 godina, a posledica njegovog konzumiranja je padanje u nesvest, ali može biti i gore. Sve ovo događalo se na žurci u avgustu, na kojoj je navodno bilo prisutno i 70 žena, a račun je iznosio preko 30 hilajda funti., a do ovih saznanja i snimka ekskluzivno je stigao britanski ‘San‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter